TANIMLANAMAYAN AG, INTERNET ERIŞIMI YOK

Reaksiyon skoru
0
Internete bağlanıyorum ama bu yazı çıkıyor restart yaptım, birkaç şey daha denedim ama hala aynı. Abimin bilgisayarını açtım acaba internetle ilgili bır problem mi anlamak için ama onda bu hata yok. Nasıl düzeltebilirim acaba? Sadece steame girerken internet bağlantısı yok diye problem yaşatıyor bu durum bana onun dışında interneti kullanabiliyorum.

Ekler

• IMG-20210119-WA0011.jpeg
    IMG-20210119-WA0011.jpeg
    733.6 KB · Hit: 42
Internete bağlanıyorum ama bu yazı çıkıyor restart yaptım, birkaç şey daha denedim ama hala aynı. Abimin bilgisayarını açtım acaba internetle ilgili bır problem mi anlamak için ama onda bu hata yok. Nasıl düzeltebilirim acaba? Sadece steame girerken internet bağlantısı yok diye problem yaşatıyor bu durum bana onun dışında interneti kullanabiliyorum.
CAPS LOCK HASTALIĞI FALANMI VAR BİZDE KAPATSANA.

Ya daha cok dikkat çeker diye öyle yazdim
dikkat çeksin veya çekmesin burda sizler için varız zaten soru cevaplamak için.
Post automatically merged:

soruya gelecek olursak modemi 2 dakika kadar kapatın ve geri açın eğer bişey değişmez ise iletişime geçin.

bende ilk internet bağlatığımda o sorunu yaşadım hangi öperatörden bağlattın

Wifi simgesine sag tikla sorunlari gider secenegine bas

bende ilk internet bağlatığımda o sorunu yaşadım hangi öperatörden bağlattın
Turktelekom. İlk kez bu sorunu yaşadım bugün başladı laptopi açtığımda

dikkat çeksin veya çekmesin burda sizler için varız zaten soru cevaplamak için.

soruya gelecek olursak modemi 2 dakika kadar kapatın ve geri açın eğer bişey değişmez ise iletişime geçin.
Denedim maalesef aynı hâlâ..

Wifi simgesine sag tikla sorunlari gider secenegine bas
Bunu denedim ama sorun algılamıyor

müşteri hızmetlerini ara internet yok de 1 incide çözülmesse 2-3-4 ara en sonunda çözüyolar uğraşmak istemiyolar normalde

Geri