Jackk_Sparrow
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,537
Neden olmuş ama izlemeden konuşmayın. Asıl saçmalayan sizsiniz.Youtube videolarından din mi değiştirilir veya dinsiz mi olunur saçmalamayın .
Neden olmuş ama izlemeden konuşmayın. Asıl saçmalayan sizsiniz.Youtube videolarından din mi değiştirilir veya dinsiz mi olunur saçmalamayın .
Okumak yerine izlemek daha basitYoutube videolarından din mi değiştirilir veya dinsiz mi olunur saçmalamayın .
Yok öyle bir şey cehenneme giren bir daha çıkamıyor araştırabilirsinMüslümansan cezanı çekip geliceksin ama Değilsen kalıyorsun.
Okursan gerçeğe ulaşırsın,Adam Müslümansa islamı savunur youtubede.Okumak yerine izlemek daha basit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok öyle bir şey cehenneme giren bir daha çıkamıyor araştırabilirsin
Cezanı çekip çıkıyorsun.Okumak yerine izlemek daha basit
Oturup sorguladıkları şeye bak. Sorgulayacağına şükret. Evrende bu kadar kanıt varken istedikleri tek şey Allah'ı görmek. Allah'ı gören bir peygamber vardı sanırım ama zihni onu algılayamayacak kadar yeterli olduğu için unutuyor. Böyle anlatınca saçma gibi gözüktü ama gerçek.Okumak yerine izlemek daha basit
niye tamam insan yapsin o gözü madem atomlarini biliyorokurmusun? https://www.yardimcikaynaklar.com/butun-maddeleri-olusturan-tanecikler-ayni-midir/#:~:text=Maddeyi oluşturan atomlar aynıdır.,farklı atomlar içeriyorsa element olmazlar.
benmi saçmalıyorum? adam gemiyi allah buldu diyor.
Tamda bunu diyecektim .Peki O, sizi sarsmaması için yere sağlam dağlar yerleştirdi, ırmaklar ve yollar açtı ki gideceğiniz yere ulaşabilesiniz
Bu ayetin bilimle tamamen ters düşmesine ne diyeceksin ?
goren degil gormke isteyen hz musaOturup sorguladıkları şeye bak. Sorgulayacağına şükret. Evrende bu kadar kanıt varken istedikleri tek şey Allah'ı görmek. Allah'ı gören bir peygamber vardı sanırım ama zihni onu algılayamayacak kadar yeterli olduğu için unutuyor. Böyle anlatınca saçma gibi gözüktü ama gerçek.
Benim attığım videoda adam dünyadaki tüm dinleri deniyor.
Ben giremiyorum,Uyarı veriyor internet anlamadım.Youtubeye girilmiyor.Oturup sorguladıkları şeye bak. Sorgulayacağına şükret. Evrende bu kadar kanıt varken istedikleri tek şey Allah'ı görmek. Allah'ı gören bir peygamber vardı sanırım ama zihni onu algılayamayacak kadar yeterli olduğu için unutuyor. Böyle anlatınca saçma gibi gözüktü ama gerçek.
Evet işte göremiyor.goren degil gormke isteyen hz musa
Hz.musa dediğin peygamber ve olay yanlış bilmiyorsam şöyleOturup sorguladıkları şeye bak. Sorgulayacağına şükret. Evrende bu kadar kanıt varken istedikleri tek şey Allah'ı görmek. Allah'ı gören bir peygamber vardı sanırım ama zihni onu algılayamayacak kadar yeterli olduğu için unutuyor. Böyle anlatınca saçma gibi gözüktü ama gerçek.
gunahini ceken muslumanlar cikiyorOkumak yerine izlemek daha basit
sözler köşkü mü jfadshflkjasdhfasdfTamda bunu diyecektim .
İlk başta bunu anlatıyor devamını izleyebilirsin.(bu arada videoyu kaldırmışlar başka bir kanal yüklemiş)