Sbsjjsjjsisjsisjsjsjsj makara hoşuna gitti, konu devam etsin diye ortalığı ateşliyor jdjsjsjsjs, koptum.konuşmuşsun
Sbsjjsjjsisjsisjsjsjsj makara hoşuna gitti, konu devam etsin diye ortalığı ateşliyor jdjsjsjsjs, koptum.konuşmuşsun
Birisi bana laf atarsa cevabını vermekten çekinmem kanka çıkıp bunun sözünü edemez kimsekonuşmuşsun
Helal olsun keşke herkes senin gibi olsa.Birisi bana laf atarsa cevabını vermekten çekinmem kanka çıkıp bunun sözünü edemez kimse
yakalandıkSbsjjsjjsisjsisjsjsjsj makara hoşuna gitti, konu devam etsin diye ortalığı ateşliyor jdjsjsjsjs, koptum.
Ulan o kadar komik ki yarıldın ya hahah ne komik neYapma, düşme, cevap verme şuna yeter karnım ağrıdı gülmekten 1 saattir
Ulan o kadar komik ki yarıldın ya hahah ne komik ne
Zorunda olmadığın şeye zorunda gibi davranıp cevap verirsen burada başlar zaten toxicliğinAf buyur ama, Senin hakkında sorulmuş bir soruya senin hakkında olmayan bir cevap nasıl vereyim?
Kanka banlanmadan kaldır bence
Gözümden yaş geldi shsjhshsjshsjsjs ulan ya , nasıl bir manyağa denk geldik böyle.
KeşkeHelal olsun keşke herkes senin gibi olsa.
Yani, Sende bu konuya cevap vermek zorunda değildin ama gelip çoluk çocuk yazmışsın neden?Zorunda olmadığın şeye zorunda gibi davranıp cevap verirsen burada başlar zaten toxicliğin
Hazır mısın cevaba şimdiYani, Sende bu konuya cevap vermek zorunda değildin ama gelip çoluk çocuk yazmışsın neden?