Sbsjjsjsjdhdj Dorske , bize "bir iki yazarsınız, anlamıyorsa engellersiniz" yazmıştın hatırlıyor musun ? Djsjjsjsjs, nasıl bir tarikatla karşı karşı olduğumuzu şimdi anladın mı ? DjsjsjsjjsjsSen genel kitleye hakaret etmişsin orda, ben sana herhangi bir şekilde hakaret bile etmedim ama benim hakkımda konuşamazsın diyorsun. Sen kimsin de konuşabiliyorsun acaba?
Genel kitleye bir lafım olmadı hakaret te içermiyor cümlem? Gördüğün üzere konuya cevap verdiğime göre konu sahibine cevabım. Önce kendi cümleni kurarken düşünerek anlayarak kur dostum sonra gel.Sen genel kitleye hakaret etmişsin orda, ben sana herhangi bir şekilde hakaret bile etmedim ama benim hakkımda konuşamazsın diyorsun. Sen kimsin de konuşabiliyorsun acaba?
Kanka şuan forumda fazla yorum olsun diye yazıyorum da, siz nası kastınız olm bu kadar mesajı.Sbsjjsjsjdhdj Dorske , bize "bir iki yazarsınız, anlamıyorsa engellersiniz" yazmıştın hatırlıyor musun ? Djsjjsjsjs, nasıl bir tarikatla karşı karşı olduğumuzu şimdi anladın mı ? Djsjsjsjjsjs
Bilmem ki onu kendine sorsana bana niye soruyonEski sevgilim misin ben sana niye yalvarayım deli cocuk
Sbsjjsjsjdhdj Dorske , bize "bir iki yazarsınız, anlamıyorsa engellersiniz" yazmıştın hatırlıyor musun ? Djsjjsjsjs, nasıl bir tarikatla karşı karşı olduğumuzu şimdi anladın mı ? Djsjsjsjjsjs
İşte böyleKanka şuan forumda fazla yorum olsun diye yazıyorum da, siz nası kastınız olm bu kadar mesajı.
ShdhdjsjjsMesaj otomatik birleştirildi:
İşte böyle
Yok aga o kadar süredir yazmayı deniyom geçemedim bi 300'ü anlamadımMesaj otomatik birleştirildi:
İşte böyle
Sanırım değilsin eski sevgilimBilmem ki onu kendine sorsana bana niye soruyon
Siz nasıl susmayıp cevap verebiliyorsanız aynı yeti bende de var dostlarımAbi bu adamın muazzam bir beyni var şuna bakar mısınız? Ya her cümleye her cevaba bir şekilde cevap veriyor. Yaradan nasıl yaratmışsa maşallah maşallah BİTMİYOR ULAN SUSMUYORDA.
Abi bu adamın muazzam bir beyni var şuna bakar mısınız? Ya her cümleye her cevaba bir şekilde cevap veriyor. Yaradan nasıl yaratmışsa maşallah maşallah BİTMİYOR ULAN SUSMUYORDA.