Neler Yeni

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Sayfayı yeniliyorum 2-3 sayfa daha ekleniyor aşağıya yetişemiyorum artık assdasdada

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Enes Budak
Sen genel kitleye hakaret etmişsin orda, ben sana herhangi bir şekilde hakaret bile etmedim ama benim hakkımda konuşamazsın diyorsun. Sen kimsin de konuşabiliyorsun acaba?
Sbsjjsjsjdhdj Dorske , bize "bir iki yazarsınız, anlamıyorsa engellersiniz" yazmıştın hatırlıyor musun ? Djsjjsjsjs, nasıl bir tarikatla karşı karşı olduğumuzu şimdi anladın mı ? Djsjsjsjjsjs

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Sen genel kitleye hakaret etmişsin orda, ben sana herhangi bir şekilde hakaret bile etmedim ama benim hakkımda konuşamazsın diyorsun. Sen kimsin de konuşabiliyorsun acaba?
Genel kitleye bir lafım olmadı hakaret te içermiyor cümlem? Gördüğün üzere konuya cevap verdiğime göre konu sahibine cevabım. Önce kendi cümleni kurarken düşünerek anlayarak kur dostum sonra gel.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Doruk çelik
Sbsjjsjsjdhdj Dorske , bize "bir iki yazarsınız, anlamıyorsa engellersiniz" yazmıştın hatırlıyor musun ? Djsjjsjsjs, nasıl bir tarikatla karşı karşı olduğumuzu şimdi anladın mı ? Djsjsjsjjsjs
Kanka şuan forumda fazla yorum olsun diye yazıyorum da, siz nası kastınız olm bu kadar mesajı.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka şuan forumda fazla yorum olsun diye yazıyorum da, siz nası kastınız olm bu kadar mesajı.
İşte böyle

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Abi bu adamın muazzam bir beyni var şuna bakar mısınız? Ya her cümleye her cevaba bir şekilde cevap veriyor. Yaradan nasıl yaratmışsa maşallah maşallah BİTMİYOR ULAN SUSMUYORDA.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Doruk çelik
her gün böyle kavgalar oluyor mu ya forumda, hoşuma gitti beni etiketleyin olursa

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Abi bu adamın muazzam bir beyni var şuna bakar mısınız? Ya her cümleye her cevaba bir şekilde cevap veriyor. Yaradan nasıl yaratmışsa maşallah maşallah BİTMİYOR ULAN SUSMUYORDA.
Siz nasıl susmayıp cevap verebiliyorsanız aynı yeti bende de var dostlarım :) şaşırmayın böyle basit şeylere

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom