Frkndmt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,029
Boş yere konuşmam abiciğim ben senin gibitamam kanka konuşmaya devam et
Boş yere konuşmam abiciğim ben senin gibitamam kanka konuşmaya devam et
Yani, Sende bu konuya cevap vermek zorunda değildin ama gelip çoluk çocuk yazmışsın neden?
Boş yere konuşmam abiciğim ben senin gibi
Hazır mısın cevaba şimdi
Yani, Sende bu konuya cevap vermek zorunda değildin ama gelip çoluk çocuk yazmışsın neden?
Ben orada seninle alakalı seni içeren seni ilgilendiren bir şey yazdım mı? Hayır. Sen de aynı şekilde benimle ilgili konuşamazsın.Yani, Sende bu konuya cevap vermek zorunda değildin ama gelip çoluk çocuk yazmışsın neden?
ABİ ALLAH AŞKINA BENİ BİR ARASANA ARTIK ALDNEKFJİABKNCKSNFKENCBoş yere konuşmam abiciğim ben senin gibi
Keşke olayları sadece cümle olarak okumak yerine anlam çıkarsanız bazı şeylerden.
Dgshshhshshshdhdhdhd djdjsjjsjdjdABİ ALLAH AŞKINA BENİ BİR ARASANA ARTIK ALDNEKFJİABKNCKSNFKENC
Yalvarsan da ağlasan da çok bekleyeceksin dahaABİ ALLAH AŞKINA BENİ BİR ARASANA ARTIK ALDNEKFJİABKNCKSNFKENC
Sen genel kitleye hakaret etmişsin orda, ben sana herhangi bir şekilde hakaret bile etmedim ama benim hakkımda konuşamazsın diyorsun. Sen kimsin de konuşabiliyorsun acaba?Ben orada seninle alakalı seni içeren seni ilgilendiren bir şey yazdım mı? Hayır. Sen de aynı şekilde benimle ilgili konuşamazsın.
Keşke... İşte bazı şeyler kişinin inisiyatifinde olmuyor.Keşke olayları sadece cümle olarak okumak yerine anlam çıkarsanız bazı şeylerden.
Eski sevgilim misin ben sana niye yalvarayım deli cocukYalvarsan da ağlasan da çok bekleyeceksin daha