Sen bana 2 tane snickers 1 tane bounty al gel bakayım.Kanka ben senin hakkında bir şekilde konuşmadım zaten iyi gecelerin olsun
Sen bana 2 tane snickers 1 tane bounty al gel bakayım.Kanka ben senin hakkında bir şekilde konuşmadım zaten iyi gecelerin olsun
Sağol kanka seninde iyi gecelerin olsun, ben senin hakkında konuşmak istemedim ama adam o kadar zahmete girip bana cevap yazıp soru sorduğu için cevapladım.Kanka ben senin hakkında bir şekilde konuşmadım zaten iyi gecelerin olsun
Kanguru musun sen neye atlıyorsun öyle senin alakan olmayan konulara?Sen bana 2 tane snickers 1 tane bounty al gel bakayım.
ne diyosuuunnAnlaşılan birileri bir şeyler yaptığını sanıyor burada farklı bir durum var o birileri de sizler oluyorsunuz dostlar
Oha, NASIL 1 paketi bitirdin tek başına1 paket çekirdek bitti bekleyin yenisi alıp gelicem
Pardon abKanguru musun sen neye atlıyorsun öyle senin alakan olmayan konulara?
Kanka ben senin hakkında bir şekilde konuşmadım zaten iyi gecelerin olsun
konuşmuşsunDurun hak verici gelmiş haberimiz yokeksper falan mısın reel hayatında sen
Beni katmadan cevaplarsan sevinirim benim hakkımda konuşmak istemiyorsan.Sağol kanka seninde iyi gecelerin olsun, ben senin hakkında konuşmak istemedim ama adam o kadar zahmete girip bana cevap yazıp soru sorduğu için cevapladım.
Aga ilk ben konuştum ya haklı o konudakonuşmuşsun
Yapma, düşme, cevap verme şuna yeter karnım ağrıdı gülmekten 1 saattirkonuşmuşsun
Doritos cubun?Sen bana 2 tane snickers 1 tane bounty al gel bakayım.
Konuşmak isteyen sizlersiniz konuşturuyorsanız konuşurum np
Af buyur ama, Senin hakkında sorulmuş bir soruya senin hakkında olmayan bir cevap nasıl vereyim?Beni katmadan cevaplarsan sevinirim benim hakkımda konuşmak istemiyorsan.