Neler Yeni

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Frkndmt denen elemanı raporlayın geçin 1 saattir ilgi almak için bir yerlerini yırtıyor siz de ona istediği ilgiyi veriyorsunuz çok zavallı bir hayatı var raporlayın geçin.
Açılın ihbarcı geldi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka adamın dediği doğru değil o farklı bir konu ama, ADAM KONUYA GİRİP "yine çocuklar boş boş konu açmış" diyor, kafayı yersin, cehaletin özgüveni beni bitiriyor.
Yapma ya o farklı konu mu :D sen mi biliyormuşsun onu :D böyle her şeye içerlenme kafayı yemeye daha çok devam edersin abiciğim.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
1739497392652.png

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Açılın ihbarcı geldi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapma ya o farklı konu mu :D sen mi biliyormuşsun onu :D böyle her şeye içerlenme kafayı yemeye daha çok devam edersin abiciğim.
Bizde deriniz, biz de deriniz..

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Doruk çelik
Ölünce öğreneceğinde kesin değil ki hayattayken düşünelim bari
Kanka istediğin kadar düşün sana kalmış, ve ya başkasıyla bu konudaki gibi paylaş. Yani en azından dene? bence paylaşmak daha iyi ama ucu bucağı yok bu konunun, ben bu konuya harcayacağım vakti şahsen akşam ne yesem ile değiştiriyorum. Çok düşününce başım ağrıyor.
Ölünce öğreneceğinde kesin değil ki hayattayken düşünelim bari
Kanka adamın dediği doğru değil o farklı bir konu ama, ADAM KONUYA GİRİP "yine çocuklar boş boş konu açmış" diyor, kafayı yersin, cehaletin özgüveni beni bitiriyor.
İkinizde haklısınız ama 1 olsun, 2 olsun denemişsiniz olmamış, demek ki adam rage bait atıyor ya da anlamak istemiyor ona kalmış boşverin geçin elinde sonunda sıkılır gider.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Kanka istediğin kadar düşün sana kalmış, ve ya başkasıyla bu konudaki gibi paylaş. Yani en azından dene? bence paylaşmak daha iyi ama ucu bucağı yok bu konunun, ben bu konuya harcayacağım vakti şahsen akşam ne yesem ile değiştiriyorum. Çok düşününce başım ağrıyor.

İkinizde haklısınız ama 1 olsun, 2 olsun denemişsiniz olmamış, demek ki adam rage bait atıyor ya da anlamak istemiyor ona kalmış boşverin geçin elinde sonunda sıkılır gider.
Baitleyemiyor ki.. söyle düşün gurursuz gibi peeklemeye devam ediyor

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş

Durun hak verici gelmiş haberimiz yok :D eksper falan mısın reel hayatında sen

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom