Neler Yeni

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
1 tane olan tanrı sadece dünyanın tanrısı mı? Yoksa sonsuz evrenin tanrısı mı? 1 tane olan sonsuz evrenin tanrısı neden içinde yaşam olan başka gezegen yaratmasın ki? Onu ne durduracak sonsuz evrende sadece 1 gezegen yaratması için?
İşte benim burda anlatmak istediğim şey bu.
Bence öyle kudretli bir varlığın olduğuna sadece ve sadece inanabilirsin çünkü öyle bir şeyi insan olarak anlayıp kavrayabilmek imkansız. Bizlerin basit beyinleri bunu anlayamaz.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Enes Budak
Hadi ya abini de çağıracak mısın :D ben kime nereye şikayet edeyim seni :D
Bu sana son mesajım ortadoğu yaratığı, abimi falan çağıracağım yok, kendini fazla önemsiyorsun, gerçi.. neyse, "rapor et, banlansın" anlamında söyledim, algında büyük problemler var.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Alıntıyı görüntüle
"Sorgulamak" tam olarak nasıl bir şey söyle de bilelim? Kendi sözlüğünü falan mı oluşturdun da tdk'nın kendi sitesinde yazanı inkar ediyorsun? :D
Neyse daha fazla aynı şeyleri anlatmayayım anlamamakta ısrar ediyorsan yapacağım bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aha şimdi özetlendi her şey beyler tamamdır uzatmaya gerek yok, bu da onlardan..
Tamaaaam özetlendi kankalar tamam her şey bitti geçmiş olsun herkese tamamdır iş bitti :D :D

Bu sana son mesajım ortadoğu yaratığı, abimi falan çağıracağım yok, kendini fazla önemsiyorsun, gerçi.. neyse, "rapor et, banlansın" anlamında söyledim, algında büyük problemler var.
Gerçekten internetteki yaş kitlesi bir şeyleri anlayamayacak kadar yaşlara düşmüş kötü durumdayız.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Neyse daha fazla aynı şeyleri anlatmayayım anlamamakta ısrar ediyorsan yapacağım bir şey yok
Boşver yorma o bizlerden üstün olan zekanı. Değmez kanka. Özür dileriz seninle muhatap olduğumuz için. Senden değil ha kendimizden diliyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Karaca
Eğer tanrı kendi kendine var olduysa ve olabiliyorsa, neden birden fazla tanrı kendi kendine var olmadı? 1'de durduran şey neydi?

Soru bazılarına basit veya saçma görünebilir fakat gerçekten derin ve sorgulanması gereken bir soru.
hiç bu acıdan dusunmedım lan asjdjasdas

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Boşver yorma o bizlerden üstün olan zekanı. Değmez kanka. Özür dileriz seninle muhatap olduğumuz için. Senden değil ha kendimizden diliyoruz.
Evet bence de ne kadar özür dileseniz az, kendi seviyelerinizle yetmeyen seviyelere zıplamaya çalıştığınız için.

Öldüğünüz zaman öğrenirsiniz yaşarken boşverin
Öldüğün zaman çok geç olacak ama kanka her şey için, bu hayatta boş verirsen

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Evet bence de ne kadar özür dileseniz az, kendi seviyelerinizle yetmeyen seviyelere zıplamaya çalıştığınız için.
Ya hadi ikile yeter bak hala üste çıkmaya çalışıyor. Düşündün mü yazarken 2 dakika beklemişsin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom