Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
1 tane olan tanrı sadece dünyanın tanrısı mı? Yoksa sonsuz evrenin tanrısı mı? 1 tane olan sonsuz evrenin tanrısı neden içinde yaşam olan başka gezegen yaratmasın ki? Onu ne durduracak sonsuz evrende sadece 1 gezegen yaratması için?
İşte benim burda anlatmak istediğim şey bu.
Bence öyle kudretli bir varlığın olduğuna sadece ve sadece inanabilirsin çünkü öyle bir şeyi insan olarak anlayıp kavrayabilmek imkansız. Bizlerin basit beyinleri bunu anlayamaz.

Hadi ya abini de çağıracak mısın :D ben kime nereye şikayet edeyim seni :D
Bu sana son mesajım ortadoğu yaratığı, abimi falan çağıracağım yok, kendini fazla önemsiyorsun, gerçi.. neyse, "rapor et, banlansın" anlamında söyledim, algında büyük problemler var.

Alıntıyı görüntüle
"Sorgulamak" tam olarak nasıl bir şey söyle de bilelim? Kendi sözlüğünü falan mı oluşturdun da tdk'nın kendi sitesinde yazanı inkar ediyorsun? :D
Neyse daha fazla aynı şeyleri anlatmayayım anlamamakta ısrar ediyorsan yapacağım bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aha şimdi özetlendi her şey beyler tamamdır uzatmaya gerek yok, bu da onlardan..
Tamaaaam özetlendi kankalar tamam her şey bitti geçmiş olsun herkese tamamdır iş bitti :D :D

Bu sana son mesajım ortadoğu yaratığı, abimi falan çağıracağım yok, kendini fazla önemsiyorsun, gerçi.. neyse, "rapor et, banlansın" anlamında söyledim, algında büyük problemler var.
Gerçekten internetteki yaş kitlesi bir şeyleri anlayamayacak kadar yaşlara düşmüş kötü durumdayız.

Neyse daha fazla aynı şeyleri anlatmayayım anlamamakta ısrar ediyorsan yapacağım bir şey yok
Boşver yorma o bizlerden üstün olan zekanı. Değmez kanka. Özür dileriz seninle muhatap olduğumuz için. Senden değil ha kendimizden diliyoruz.

Eğer tanrı kendi kendine var olduysa ve olabiliyorsa, neden birden fazla tanrı kendi kendine var olmadı? 1'de durduran şey neydi?

Soru bazılarına basit veya saçma görünebilir fakat gerçekten derin ve sorgulanması gereken bir soru.
hiç bu acıdan dusunmedım lan asjdjasdas

Boşver yorma o bizlerden üstün olan zekanı. Değmez kanka. Özür dileriz seninle muhatap olduğumuz için. Senden değil ha kendimizden diliyoruz.
Evet bence de ne kadar özür dileseniz az, kendi seviyelerinizle yetmeyen seviyelere zıplamaya çalıştığınız için.

Öldüğünüz zaman öğrenirsiniz yaşarken boşverin
Öldüğün zaman çok geç olacak ama kanka her şey için, bu hayatta boş verirsen

Evet bence de ne kadar özür dileseniz az, kendi seviyelerinizle yetmeyen seviyelere zıplamaya çalıştığınız için.
Ya hadi ikile yeter bak hala üste çıkmaya çalışıyor. Düşündün mü yazarken 2 dakika beklemişsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,034
Üyeler
184,373
Son üye
Furkan zıvalı
Geri