Neler Yeni

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
Sen rahatsızsın dostum geçmiş olsun :)
Teşekkür ederim ince davranışın için

1739496583214.png

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Doruk çelik
Aga konu iyi güzelde burda olan kavga niye var, boşverin engelleme gibi bir şey var mı forumda bilmiyorum ama varsa engelleyin geçin ya. Birey öğrenmek istemiyorsa ne kadar dayatsan boş. (Ve ya düşünme bilmiyorum)

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Enes Budak
Aga konu iyi güzelde burda olan kavga niye var, boşverin engelleme gibi bir şey var mı forumda bilmiyorum ama varsa engelleyin geçin ya. Birey öğrenmek istemiyorsa ne kadar dayatsan boş. (Ve ya düşünme bilmiyorum)
Cehaletin getirdiği özgüven BENİ ATEŞLİYOR KANKA, KAFAYI YİYORUM , YEMİN EDERİM DAYANAMIYORUM YA ...

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Doruk çelik
Cehaletin getirdiği özgüven BENİ ATEŞLİYOR KANKA, KAFAYI YİYORUM , YEMİN EDERİM DAYANAMIYORUM YA ...
sbdfjklsdbkfjdsbfsdf, ben kafama takmıyorum ya. Bu konuda özellikle hiç umursamıyorum insanlar ne diyor, Ya adamın dediği doğruysa ben yanlışsam? Ölmeden bilemem aga.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Enes Budak
sbdfjklsdbkfjdsbfsdf, ben kafama takmıyorum ya. Bu konuda özellikle hiç umursamıyorum insanlar ne diyor, Ya adamın dediği doğruysa ben yanlışsam? Ölmeden bilemem aga.
Kanka adamın dediği doğru değil o farklı bir konu ama, ADAM KONUYA GİRİP "yine çocuklar boş boş konu açmış" diyor, kafayı yersin, cehaletin özgüveni beni bitiriyor.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Forget
Ölünce öğreneceğinde kesin değil ki hayattayken düşünelim bari

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,764
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_