Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Teşekkür ederim ince davranışın içinSen rahatsızsın dostum geçmiş olsun![]()
Teşekkür ederim ince davranışın içinSen rahatsızsın dostum geçmiş olsun![]()
Rica ederim
Öldüğünüz zaman öğrenirsiniz yaşarken boşverin
Vay be… sağol Mr. frkndmtEvet bence de ne kadar özür dileseniz az, kendi seviyelerinizle yetmeyen seviyelere zıplamaya çalıştığınız için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öldüğün zaman çok geç olacak ama kanka her şey için, bu hayatta boş verirsen
Okursan sana cevap vermedim.Vay be… sağol Mr. frkndmt
İşte olay budur.Öldüğünüz zaman öğrenirsiniz yaşarken boşverin
Tamamdır bir dahakine dikkat ederim prensesOkursan sana cevap vermedim.
AynenTamamdır bir dahakine dikkat ederim prenses
Cehaletin getirdiği özgüven BENİ ATEŞLİYOR KANKA, KAFAYI YİYORUM , YEMİN EDERİM DAYANAMIYORUM YA ...Aga konu iyi güzelde burda olan kavga niye var, boşverin engelleme gibi bir şey var mı forumda bilmiyorum ama varsa engelleyin geçin ya. Birey öğrenmek istemiyorsa ne kadar dayatsan boş. (Ve ya düşünme bilmiyorum)
sbdfjklsdbkfjdsbfsdf, ben kafama takmıyorum ya. Bu konuda özellikle hiç umursamıyorum insanlar ne diyor, Ya adamın dediği doğruysa ben yanlışsam? Ölmeden bilemem aga.Cehaletin getirdiği özgüven BENİ ATEŞLİYOR KANKA, KAFAYI YİYORUM , YEMİN EDERİM DAYANAMIYORUM YA ...
Kanka adamın dediği doğru değil o farklı bir konu ama, ADAM KONUYA GİRİP "yine çocuklar boş boş konu açmış" diyor, kafayı yersin, cehaletin özgüveni beni bitiriyor.sbdfjklsdbkfjdsbfsdf, ben kafama takmıyorum ya. Bu konuda özellikle hiç umursamıyorum insanlar ne diyor, Ya adamın dediği doğruysa ben yanlışsam? Ölmeden bilemem aga.
Ölünce öğreneceğinde kesin değil ki hayattayken düşünelim barisbdfjklsdbkfjdsbfsdf, ben kafama takmıyorum ya. Bu konuda özellikle hiç umursamıyorum insanlar ne diyor, Ya adamın dediği doğruysa ben yanlışsam? Ölmeden bilemem aga.