Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sen rahatsızsın dostum geçmiş olsun :)
Teşekkür ederim ince davranışın için

1739496583214.png

Aga konu iyi güzelde burda olan kavga niye var, boşverin engelleme gibi bir şey var mı forumda bilmiyorum ama varsa engelleyin geçin ya. Birey öğrenmek istemiyorsa ne kadar dayatsan boş. (Ve ya düşünme bilmiyorum)

Aga konu iyi güzelde burda olan kavga niye var, boşverin engelleme gibi bir şey var mı forumda bilmiyorum ama varsa engelleyin geçin ya. Birey öğrenmek istemiyorsa ne kadar dayatsan boş. (Ve ya düşünme bilmiyorum)
Cehaletin getirdiği özgüven BENİ ATEŞLİYOR KANKA, KAFAYI YİYORUM , YEMİN EDERİM DAYANAMIYORUM YA ...

Cehaletin getirdiği özgüven BENİ ATEŞLİYOR KANKA, KAFAYI YİYORUM , YEMİN EDERİM DAYANAMIYORUM YA ...
sbdfjklsdbkfjdsbfsdf, ben kafama takmıyorum ya. Bu konuda özellikle hiç umursamıyorum insanlar ne diyor, Ya adamın dediği doğruysa ben yanlışsam? Ölmeden bilemem aga.

sbdfjklsdbkfjdsbfsdf, ben kafama takmıyorum ya. Bu konuda özellikle hiç umursamıyorum insanlar ne diyor, Ya adamın dediği doğruysa ben yanlışsam? Ölmeden bilemem aga.
Kanka adamın dediği doğru değil o farklı bir konu ama, ADAM KONUYA GİRİP "yine çocuklar boş boş konu açmış" diyor, kafayı yersin, cehaletin özgüveni beni bitiriyor.

Ölünce öğreneceğinde kesin değil ki hayattayken düşünelim bari

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,442
Üyeler
184,452
Son üye
hayalininpeşindengit