Sypreus
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- Mehmet Emre
Dürüst şekilde cevap vereyim yazdığım cümlelerde hiçbir yanlış veya haksız ibare görmüyorum. Kimsenin inancı umrumda değil isteyen istediğine inanır, inanmaz beni ilgilendirmez ama size yanlış şekilde yaklaşan kişiye siz de o şekilde yaklaşırsanız o kişiden hiçbir farkınız kalmaz. Zaten birbirinize saldırırcasına yazıştığınız için bu tartışma uzuyor. Özür dileyecek bir durum yok burası bir forum ve herkes birbiriyle seviyeli bir şekilde konuşmalı diye düşünüyorum.Şimdi dürüst bir şekilde benim bu ifadeleri kime yazdığımı anlamak için bu konunun ilk sayfalarına dönersen (benim mesajlarım 13-14. sayfalarda başlıyor, konuya geç dahil oldum, kime , niye 'sirk maymunu' dediğimi anlayacağını sanıyorum. Ve ben gerçekten senin yerinde olsam, benden özür dilerdim, çünkü dürüst bir şekilde bakarsan göreceksin, haketmeyen birisine demedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben o 'sirk maymunu' ifadesini daha bu konu açılır açılmaz, ilk sayfadan ''çoluk çocuk yine boş konu açmış'' yazan ve bunu 25 sayfa boyıunca savunan, uzatan adama yazdım.
Dürüst birşekilde bakmanı rica ediyorum, merak ediyorum pişman olacak mısın beni bu şekilde itham ettiğin için
Bak bu da, bu konuya attığım ilk mesaj, sence normal bir cevap vermemiş miyim ? Milletle dalga geçmiş miyim geçmemiş miyim ? Benim nickim Atheos, ben felsefeye, bilime bayılırım, kimse fikrini beyan ediyor diye en ufak lafta etmem, dikte edilmesine karşıyım. Beni en sevmediğim insan tiplemesinde olmakla yargılamışsın..
İlk mesajım burda, daha kimseyle tartışmaya başlamadan ki.
ilk mesajım ''Tanrıyı bir kabul eden çok fazla din yok aslında..'' ile başlayan.