Neler Yeni

Tanrının Varlığı

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
var knk şimdi bilmek ile müdahale etmek farkli seyler mesela 2 tren gördün zıt yönden geliyorlar baktın trenlere dedinki bu trenler carpiscak ve carpisti bu suç seninmi peki mesela treni süren kisi diysbilirmi senin yuzunden carpistik ayni bunu gibi sende diyemezsin allahim beni sen bu jale getirdin alakasi yok senin iraden var
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok şükür bilimi reddetmiyorum

düzensizlik diyr bir sey yok
Bize göre düzensiz. Neden diye sorarsan, 10 dk sonra göktaşı dünyaya çarpacagini bilemiyoruz.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
b

bilimlie her şeyi çozemezsin bilim sana neyin nasıl olduğunu söylemez sana ne aşamayla olduğunu söyler
Bir şeyler biliyorsun Mehmet, araştırmışsın kendince belli fakat ifade yeteneğin çok zayıf.
Biraz kitap okumanı öneririm, kendini anlatamıyorsun.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Merak ediyor dediğim mesela 4 şık sunmuş onlardan 3'ü yanlış 1'i doğru. Şimdi gidip bize bu testi vermesi saçma değil mi? Sonuçta hangi şıkkı işaretleyeceğimizi biliyor?
tamamda biliyor olmasi ile bunun alakası ne o zaman öğretmenler de sınav yapmasin bilmiyormu hoca kimin doğruyu kimin yanlisi yapip yapamayacagini

Bir şeyler biliyorsun Mehmet, araştırmışsın kendince belli fakat ifade yeteneğin çok zayıf.
Biraz kitap okumanı öneririm, kendini anlatamıyorsun.
anlatiyorumda çok alayci konusuyorum biliyorum

Mehmet Anıl

80+ Silver
Bize göre düzensiz. Neden diye sorarsan, 10 dk sonra göktaşı dünyaya çarpacagini bilemiyoruz.
bize göre düzen diye bir şey yok evrim agaci bilimin temel varsayinlari makalesini okurmusun

Mehmet Anıl

80+ Silver

Mehmet Anıl

80+ Silver

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
tamamda biliyor olmasi ile bunun alakası ne o zaman öğretmenler de sınav yapmasin bilmiyormu hoca kimin doğruyu kimin yanlisi yapip yapamayacagini

anlatiyorumda çok alayci konusuyorum biliyorum
Anlamadın herhalde? Tanrı geleceği görüyor diyorsun değil mi? O zaman bizi neden sınav yapıyor? Ne yapacağımızı biliyor? Ona göre herkesi Cennete / Cehenneme koyardı?

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Bur
neye müdahale etmesi gerekiyor bu birinci soru ikincisi ise adaleti sağlıyacak bir cennet crhennem mahkemesi yapmisken neden böyle bir şey yapsin o zaman ne gerek var dünyaya gönderilmemizin

yazdiklarindan ironi oldugunu anlamam mumkun degil
[/QUOTE
neye müdahale etmesi gerekiyor bu birinci soru ikincisi ise adaleti sağlıyacak bir cennet crhennem mahkemesi yapmisken neden böyle bir şey yapsin o zaman ne gerek var dünyaya gönderilmemizin

yazdiklarindan ironi oldugunu anlamam mumkun degil
Burada yazmayın. Dünyada çok iğrenç şeyler oluyor. Buna tanrı karışmıyor. Bana göre gaddar

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
kuran ve mealini oku.

Top Bottom