- Reaksiyon skoru
- 2,182
baya arastiirmissin knkBende baya araştırdım ve sonunda agnostik oldum.
baya arastiirmissin knkBende baya araştırdım ve sonunda agnostik oldum.
Gayet ciddiyim, ulan afedersiniz ama biz daha kıçımızın dibindeki Mars’a 8 ayda giden bir medeniyetiz hangi hakla evren hakkında bu kadar geçerli yorumlar yapabiliyoruz? Hangi hakla insanı evrenin merkezine koyuyoruz?fjgkgkgvb ya olum ciddimi yazdiklariniz ya bak harbi pisman olcaginiz seyler yaziyorsunuz
Milletin inancına yorum yapmak sana düşmez, haddini bil.baya arastiirmissin knk
Evet, düzgünce tartışmayacaksan lütfen konudan git.baya arastiirmissin knk
Evrenin merkezi insan degilki zaten bize goreGayet ciddiyim, ulan afedersiniz ama biz daha kıçımızın dibindeki Mars’a 8 ayda giden bir medeniyetiz hangi hakla evren hakkında bu kadar geçerli yorumlar yapabiliyoruz? Hangi hakla insanı evrenin merkezine koyuyoruz?
Evren bize göre düzensiz ama evrene göre doğal şeyler. Bu düzensizlik bizi birgün yok edecek.Düzensizliğin düzen olmadığını nereden biliyorsunuz?
Ethem sakin ol, o koyu bir MüslümanGayet ciddiyim, ulan afedersiniz ama biz daha kıçımızın dibindeki Mars’a 8 ayda giden bir medeniyetiz hangi hakla evren hakkında bu kadar geçerli yorumlar yapabiliyoruz? Hangi hakla insanı evrenin merkezine koyuyoruz?
ya kardeşim hem bana ciddi tartis diyorsu hem daha bilim nedir ne yapar nasil isler bunu bilmiyorsunuz ben sizle nasil tartisayim acabaGayet ciddiyim, ulan afedersiniz ama biz daha kıçımızın dibindeki Mars’a 8 ayda giden bir medeniyetiz hangi hakla evren hakkında bu kadar geçerli yorumlar yapabiliyoruz? Hangi hakla insanı evrenin merkezine koyuyoruz?
Aynenya kardeşim hem bana ciddi tartis diyorsu hem daha bilim nedir ne yapar nasil isler bunu bilmiyorsunuz ben sizle nasil tartisayim acaba
Hardcore muslimEthem sakin ol, o koyu bir Müslüman! Koyu bir Müslim ile tartışmaya girersen, zararla oturan sen olursun
![]()
Sen de yazmayı bilmiyorsun biz bir şey diyor muyuz?ya kardeşim hem bana ciddi tartis diyorsu hem daha bilim nedir ne yapar nasil isler bunu bilmiyorsunuz ben sizle nasil tartisayim acaba
var knk şimdi bilmek ile müdahale etmek farkli seyler mesela 2 tren gördün zıt yönden geliyorlar baktın trenlere dedinki bu trenler carpiscak ve carpisti bu suç seninmi peki mesela treni süren kisi diysbilirmi senin yuzunden carpistik ayni bunu gibi sende diyemezsin allahim beni sen bu jale getirdin alakasi yok senin iraden varBenim bu aralar aklıma takılan soru ''Allah geleceği biliyor ise bizi neden intihama sokuyor?'' cevabı olan var mı?
çok şükür bilimi reddetmiyorumSen de yazmayı bilmiyorsun biz bir şey diyor muyuz?
düzensizlik diyr bir sey yokEvren bize göre düzensiz ama evrene göre doğal şeyler. Bu düzensizlik bizi birgün yok edecek.