Impe
80+ Silver
He ok
Objektif bir şekilde anlatıyor,inanın ya da inanmayın demiyor.
Objektif bir şekilde anlatıyor,inanın ya da inanmayın demiyor.
evren kusursuz demedim evren düzenli dedimEvreni tamamen bilmiyoruz ki hatta %1'ini dahi bilmiyoruz kusursuz olduğunu nereden çıkardın?
Onu da bilemeyiz çünkü evreni bilmiyoruz hatta daha kendi gezegenimizi düzgün tanımıyoruz.evren kusursuz demedim evren düzenli dedim
hdjfkggk knk cem yılmazmisiniz siz yaOnu da bilemeyiz çünkü evreni bilmiyoruz hatta daha kendi gezegenimizi düzgün tanımıyoruz.
Duzen olmasa yaşamak cok sikintili olur genel olarakOnu da bilemeyiz çünkü evreni bilmiyoruz hatta daha kendi gezegenimizi düzgün tanımıyoruz.
Bilim öldüdostum mümkünse sen sorgulama bu komular forumda tartisilcak konular degil hassas konular ve belliki iki tane bile bilimsel makale okumamissin
Kardeşim düzen varEvreni tamamen bilmiyoruz ki hatta %1'ini dahi bilmiyoruz kusursuz olduğunu nereden çıkardın?
Sıkıntılı olmaya başladı zaten.Duzen olmasa yaşamak cok sikintili olur genel olarak
Sıkıştığın zaman random atıp kaçmahdjfkggk knk cem yılmazmisiniz siz ya
aynen lardeşim siz dogru biliyotsunuz tamammi çağrı mert bakırcı mal zaten ne bilcek oBilim öldü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim düzen var![]()
Bu nasıl bir mantık?aynen lardeşim siz dogru biliyotsunuz tamammi çağrı mert bakırcı mal zaten ne bilcek o
Tmm da onlar insanligin dengeyi bozmasiyla alakaliSıkıntılı olmaya başladı zaten.
sıkıştımmı kardeşim hahaha hemen google a evrim ağacı bilimin temel varsayimlari yazip 6.maddeyi okuyup gel sonra sıkısan kim goruruzSıkıntılı olmaya başladı zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıştığın zaman random atıp kaçma![]()