Uygâr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Nie hortlattın ki şimdi. Evet arkadaşlar bende deist oldum :dBir 20 sayfa daha tartışmak lazım.
Nie hortlattın ki şimdi. Evet arkadaşlar bende deist oldum :dBir 20 sayfa daha tartışmak lazım.
La bu konuyu açtığımda herkes Ateist Müslüman karşılaştırması yapmıştı. Başka görüşlerinde olduğunu bilmiyor sanırım insanlar :d.Nie hortlattın ki şimdi. Evet arkadaşlar bende deist oldum :d
Olm bu konuyu ilk açtığımda da aynı şeyi yazmıştın ilk sayfaya bakEthem ateist misin lan
sözler kosku neysede kafileye salliyorlar demen sacmaliyorlar demen tamamen senin sorgulama yeteneğinin ya da anlama kabiliyetinin olmadigini gösterirHayır daha çok saçmalıyorlar.
Sus pis atayıst. Ya allah vardır ya da allah vardır başka seçeneğin yokLa bu konuyu açtığımda herkes Ateist Müslüman karşılaştırması yapmıştı. Başka görüşlerinde olduğunu bilmiyor sanırım insanlar :d.
Engelle lütfensözler kosku neysede kafileye salliyorlar demen sacmaliyorlar demen tamamen senin sorgulama yeteneğinin ya da anlama kabiliyetinin olmadigini gösterir
Porçayın bu videosu mizah amaçlıdır ciddiye almayınız.🅰🅱 ateist ethem
Bi' insan hiç mi değişmez :dLa bu konuyu açtığımda herkes Ateist Müslüman karşılaştırması yapmıştı. Başka görüşlerinde olduğunu bilmiyor sanırım insanlar :d.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olm bu konuyu ilk açtığımda da aynı şeyi yazmıştın ilk sayfaya bak
neden engelliyeyimEngelle lütfen
1000 sayfa da tartışsak bir sonuca varamayız bu konuda...Bir 20 sayfa daha tartışmak lazım.
haklisin bir tanrı olmak zorundaSus pis atayıst. Ya allah vardır ya da allah vardır başka seçeneğin yok ✌
Neden?haklisin bir tanrı olmak zorunda