Tanrının Varlığı

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Qzer
fjgkgkgvb ya olum ciddimi yazdiklariniz ya bak harbi pisman olcaginiz seyler yaziyorsunuz
Gayet ciddiyim, ulan afedersiniz ama biz daha kıçımızın dibindeki Mars’a 8 ayda giden bir medeniyetiz hangi hakla evren hakkında bu kadar geçerli yorumlar yapabiliyoruz? Hangi hakla insanı evrenin merkezine koyuyoruz?

Gayet ciddiyim, ulan afedersiniz ama biz daha kıçımızın dibindeki Mars’a 8 ayda giden bir medeniyetiz hangi hakla evren hakkında bu kadar geçerli yorumlar yapabiliyoruz? Hangi hakla insanı evrenin merkezine koyuyoruz?
Evrenin merkezi insan degilki zaten bize gore

Ethem sakin ol, o koyu bir Müslüman:mad::mad::mad:;)o_O(n):devilish::alien:! Koyu bir Müslim ile tartışmaya girersen, zararla oturan sen olursun :mad::mad::confused::p(y):eek::oops:

Benim bu aralar aklıma takılan soru ''Allah geleceği biliyor ise bizi neden intihama sokuyor?'' cevabı olan var mı?

Ölüm sonrası: Karbon döngüsü, madde döngüsü çeşitlerinden biridir. Karbonun fotosentez, ayrışma, aşınma, yakma, solunum, beslenme gibi olaylar sayesinde atmosfer, yerküre, suküre ve canlılar arasında devam olarak hareket etmesine karbon döngüsü adı verilir.

ya kardeşim hem bana ciddi tartis diyorsu hem daha bilim nedir ne yapar nasil isler bunu bilmiyorsunuz ben sizle nasil tartisayim acaba

Benim bu aralar aklıma takılan soru ''Allah geleceği biliyor ise bizi neden intihama sokuyor?'' cevabı olan var mı?
var knk şimdi bilmek ile müdahale etmek farkli seyler mesela 2 tren gördün zıt yönden geliyorlar baktın trenlere dedinki bu trenler carpiscak ve carpisti bu suç seninmi peki mesela treni süren kisi diysbilirmi senin yuzunden carpistik ayni bunu gibi sende diyemezsin allahim beni sen bu jale getirdin alakasi yok senin iraden var
Post automatically merged:

Sen de yazmayı bilmiyorsun biz bir şey diyor muyuz?
çok şükür bilimi reddetmiyorum
Post automatically merged:

Evren bize göre düzensiz ama evrene göre doğal şeyler. Bu düzensizlik bizi birgün yok edecek.
düzensizlik diyr bir sey yok

Geri