Tanrının Varlığı

Anlamadın herhalde? Tanrı geleceği görüyor diyorsun değil mi? O zaman bizi neden sınav yapıyor? Ne yapacağımızı biliyor? Ona göre herkesi Cennete / Cehenneme koyardı?
e sen o zaman demezmiydin ruh iken beni neden cehenneme gonderiyorsun diye sana acıp gostrrse ne yaptiklarini?ne dicektin
Post automatically merged:

bur?

Bir şeyler biliyorsun Mehmet, araştırmışsın kendince belli fakat ifade yeteneğin çok zayıf.
Biraz kitap okumanı öneririm, kendini anlatamıyorsun.
Bana Allah’ın varlığını bilim dahilinde kanıtlamaya çalışıyor ama neye göre bilim?

Beyler benim bi' tanrı konusu vardı onu da hortlatırsanız memnun olurum .d

Anlamadın herhalde? Tanrı geleceği görüyor diyorsun değil mi? O zaman bizi neden sınav yapıyor? Ne yapacağımızı biliyor? Ona göre herkesi Cennete / Cehenneme koyardı?
İnsanlara irade vermiş.
Allah ne olacağını biliyor.
Ne olacağını bilmesi bizim irademize engel değil.
İşte bu cennet cehennemide bizim irademiz belirliyor.

Bana Allah’ın varlığını bilim dahilinde kanıtlamaya çalışıyor ama neye göre bilim?
İyide sen evreni ve her şeyi yaratan Allahı gezgenindeki bir kaç kıytırık formülle nasıl ispatlayacaksın.
İmkansız.
Burda bilim değilde akıl ve mantıkla düşünmek lazım.

neye göre bilim?o ne demek

İyide sen evreni ve her şeyi yaratan Allahı gezgenindeki bir kaç kıytırık formülle nasıl ispatlayacaksın.
İmkansız.
aga nedense tr de bilim yapmak için ateist olmak ihtitaci oldugu yayiliyor celal şengor saolsun

İmkansız.
ülkenn bilim adami bile çoğu zaman bos yapiyor

İmkansız.
Bende onu diyorum aslında, yani neye göre bilim? Bilimin evrenin veya evrenlerin anadili olduğunu nereden biliyor?

1
yo neden olalim

anlamadim ne demek istedigini
Dünyaya gök taşı çarpıp insanlığı yok etme ihtimali var mı var yada güneş patlatacak milyon sene sonra bu nasıl düzen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,505
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri