Neler Yeni

Tanrının Varlığı

Mehmet Anıl

80+ Silver
Bilim insanlarının da sınırları bellidir. Bir yerden sonra tahmin yapabilirler ama ne olacağını bilemezler.
tamamda bilim insanlari kesgettikleri kadatiyla dizeni kabul ediyor ve bilim yapmak icin zaten duzsn olmasi zorunlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya tamam işte o varsıyamlarıda insan denilen, maksimum 200 IQ’ya sahip, evreni açıklayabileceğini sanan bir varlık yazdı :D.
kirmizi asa 3 ya da 4 du galiba god of the gapsi izlemen gerekiypr

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ya tamam işte o varsıyamlarıda insan denilen, maksimum 200 IQ’ya sahip, evreni açıklayabileceğini sanan bir varlık yazdı :D.
Bu benim düşüncem tabii ki, bana göre insan evreni anlayabilecek kapasitede de değil.

Rammstein

80+ Silver
Cidden 31 sayfa mı oldu bu konu? Peki abi...

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
tamamda bilim insanlari kesgettikleri kadatiyla dizeni kabul ediyor ve bilim yapmak icin zaten duzsn olmasi zorunlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

kirmizi asa 3 ya da 4 du galiba god of the gapsi izlemen gerekiypr
Bilim insanları düzeni kabul etmez. O bakış açısı na göre değişir. İnsanı etkilediği için Bizim açımızdan düzen yoktur ama evrene genel bakarsak gayet normal dir

Mehmet Anıl

80+ Silver
Bilim insanları düzeni kabul etmez. O bakış açısı na göre değişir. İnsanı etkilediği için Bizim açımızdan düzen yoktur ama evrene genel bakarsak gayet normal dir
bilim insanları düzeni kabul etmez?çok celal şengör izledin galiba

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

İşte geldik gidiyoruz, bilinmez bir diyara.

Ölünce görücez zaten 🧐

Mehmet Anıl

80+ Silver

Adolf Hitler

80+ Bronze
Bre Kafir! (!)

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
bilim insanları düzeni kabul etmez?çok celal şengör izledin galiba
Evet izledim. Her gün bir yerin patladığı, bir yerin yok olduğu yerde düzen yoktur. Bu düzensizlik her an bizide yok edebilir haberimiz yok

Mehmet Anıl

80+ Silver
Evet izledim. Her gün bir yerin patladığı, bir yerin yok olduğu yerde düzen yoktur. Bu düzensizlik her an bizide yok edebilir haberimiz yok
peki o zaman biraz uzun ama madem bilime ilgin var fikir stalk 3 izlemeni tavsiye ederim

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Benim asıl takıldığım mevzu Tanrının öncesi bence Tanrı var demek başlangıç var demektir.
Kardeşim başlangıç ve son bizim gibi sonlu varlıklar içindir. Aynı bilinçle yaratıcıyı sorgulamak başta en büyük mantık hatasıdır!

Yalnızca basit bir hücrenin varlığı için bile rna, dna(son derece karmaşık bir yapı) ve proteinin peptit bağ oluşturması gerekir sadece bu bile son derece karmaşıkken vücudundaki yaklaşık 40 trilyon hücrenin mükemmel bir ahenkle insanı oluşturması, evrenin 14 milyarlık yaşına bakarsak en yüksek kimyasal hız alınsa dahi olasılık hesabına göre imkansızdır!

Demek ki bu sanat eserinin üstün bir sanatçısı ve yaratıcısı var!!!

Top Bottom