Tanrının Varlığı

Bilim insanlarının da sınırları bellidir. Bir yerden sonra tahmin yapabilirler ama ne olacağını bilemezler.
tamamda bilim insanlari kesgettikleri kadatiyla dizeni kabul ediyor ve bilim yapmak icin zaten duzsn olmasi zorunlu
Post automatically merged:

Ya tamam işte o varsıyamlarıda insan denilen, maksimum 200 IQ’ya sahip, evreni açıklayabileceğini sanan bir varlık yazdı :D.
kirmizi asa 3 ya da 4 du galiba god of the gapsi izlemen gerekiypr

Ya tamam işte o varsıyamlarıda insan denilen, maksimum 200 IQ’ya sahip, evreni açıklayabileceğini sanan bir varlık yazdı :D.
Bu benim düşüncem tabii ki, bana göre insan evreni anlayabilecek kapasitede de değil.

Cidden 31 sayfa mı oldu bu konu? Peki abi...

tamamda bilim insanlari kesgettikleri kadatiyla dizeni kabul ediyor ve bilim yapmak icin zaten duzsn olmasi zorunlu
Post automatically merged:

kirmizi asa 3 ya da 4 du galiba god of the gapsi izlemen gerekiypr
Bilim insanları düzeni kabul etmez. O bakış açısı na göre değişir. İnsanı etkilediği için Bizim açımızdan düzen yoktur ama evrene genel bakarsak gayet normal dir

Bilim insanları düzeni kabul etmez. O bakış açısı na göre değişir. İnsanı etkilediği için Bizim açımızdan düzen yoktur ama evrene genel bakarsak gayet normal dir
bilim insanları düzeni kabul etmez?çok celal şengör izledin galiba

İşte geldik gidiyoruz, bilinmez bir diyara.

Ölünce görücez zaten 🧐

Bre Kafir! (!)

bilim insanları düzeni kabul etmez?çok celal şengör izledin galiba
Evet izledim. Her gün bir yerin patladığı, bir yerin yok olduğu yerde düzen yoktur. Bu düzensizlik her an bizide yok edebilir haberimiz yok

Evet izledim. Her gün bir yerin patladığı, bir yerin yok olduğu yerde düzen yoktur. Bu düzensizlik her an bizide yok edebilir haberimiz yok
peki o zaman biraz uzun ama madem bilime ilgin var fikir stalk 3 izlemeni tavsiye ederim

Benim asıl takıldığım mevzu Tanrının öncesi bence Tanrı var demek başlangıç var demektir.
Kardeşim başlangıç ve son bizim gibi sonlu varlıklar içindir. Aynı bilinçle yaratıcıyı sorgulamak başta en büyük mantık hatasıdır!

Yalnızca basit bir hücrenin varlığı için bile rna, dna(son derece karmaşık bir yapı) ve proteinin peptit bağ oluşturması gerekir sadece bu bile son derece karmaşıkken vücudundaki yaklaşık 40 trilyon hücrenin mükemmel bir ahenkle insanı oluşturması, evrenin 14 milyarlık yaşına bakarsak en yüksek kimyasal hız alınsa dahi olasılık hesabına göre imkansızdır!

Demek ki bu sanat eserinin üstün bir sanatçısı ve yaratıcısı var!!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,449
Üyeler
190,917
Son üye
EmpozE
Geri