Baha 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 18 5 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar bu tapatalkın mobil uygulamasında donanım arşivi takip edemiyorum ağ hatası diyor yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar bu tapatalkın mobil uygulamasında donanım arşivi takip edemiyorum ağ hatası diyor yardımcı olurmusunuz
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 31,319 En İyi Cevap 17 Reaksiyon skoru 72,596 5 Nisan 2020 #2 Tekrar dener misin?
Baha 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 18 5 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: Tekrar dener misin? Devamı için tıklayın... Silip tekrar yükledim yine olmadı bide bu hesabımı orayada bağlamak istiyorum ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Mehmet Yılmaz yazmış: Tekrar dener misin? Devamı için tıklayın... Silip tekrar yükledim yine olmadı bide bu hesabımı orayada bağlamak istiyorum ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Baha 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 18 5 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Heh şimdi yaptım ama bu hesabımı bağlayamadım Edit:Bağladım hesabımı Bi sorum olucak şimdi bu puanlarla cidden ödül alabilirmiyiz Son düzenleme: 6 Nisan 2020
Heh şimdi yaptım ama bu hesabımı bağlayamadım Edit:Bağladım hesabımı Bi sorum olucak şimdi bu puanlarla cidden ödül alabilirmiyiz