DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
**p seçimi kazanıp hükümet olunca keleşle cadde cadde gezip taradılar kutlamak için. Ne bekliyorsun bu halktan?
Masum cevapları; çok sevmeleri, takımlarına bağlı olmaları ve günlük hayattan uzaklaştıran bir aktivite olması. Daha realistik cevaplar; gereksiz fanatiklik, eğitimsizlik, aile terbiyesi yetersizliği, düşünememe problemleri olabilir.Merhaba arkadaşlar bugün beşiktaş-galatasaray maçı olmuş beşiktaş yenmiş ve yasak olmasına rağmen beşiktaşlı vatandaşlar araçlarıyla veya yaya olarak sokaklara dökülmüş polislere zor anlar yaşatıyorlar polisler yollarını kesdikçe başka yerden kaçıyorlar böyle davranılmak zorunda mı sevinç denilen şey böyle mi oluyor yazık gerçekten
Ayrıca önceden başımıza gelmiş bir olayı anlatayım bir gün eve giderken maç sonrası taraftarlar trafiği kitlemiş yolu kapamışlar ayrıca polis de vardı hiçbirşey yapmıyordu maalesef ve zor bir şekilde o trafikten kurtulabildik ben anlamıyorum böyle şeyleri kardeşim seviniyorsan sevin ama yerinde ve dozunda sevin aşırıya kaçma başkasının hakkını gasp etme
neden böyle davranıyorlar anlamıyorum gerçekten
sizce neden böyle davranıyor insanlar?
yaptıklarını doğru bulmuyorum evinin balkonuna geç alkışla ıslıkla ama bu kadar kongre vs. arasında bunun eleştirilmesini saçmaMerhaba arkadaşlar bugün beşiktaş-galatasaray maçı olmuş beşiktaş yenmiş ve yasak olmasına rağmen beşiktaşlı vatandaşlar araçlarıyla veya yaya olarak sokaklara dökülmüş polislere zor anlar yaşatıyorlar polisler yollarını kesdikçe başka yerden kaçıyorlar böyle davranılmak zorunda mı sevinç denilen şey böyle mi oluyor yazık gerçekten
Ayrıca önceden başımıza gelmiş bir olayı anlatayım bir gün eve giderken maç sonrası taraftarlar trafiği kitlemiş yolu kapamışlar ayrıca polis de vardı hiçbirşey yapmıyordu maalesef ve zor bir şekilde o trafikten kurtulabildik ben anlamıyorum böyle şeyleri kardeşim seviniyorsan sevin ama yerinde ve dozunda sevin aşırıya kaçma başkasının hakkını gasp etme
neden böyle davranıyorlar anlamıyorum gerçekten
sizce neden böyle davranıyor insanlar?
Zihniyet hemen belli oluyor hemen...**p seçimi kazanıp hükümet olunca keleşle cadde cadde gezip taradılar kutlamak için. Ne bekliyorsun bu halktan?
Futbolla ilgili pek bir ilgin yok sanırım. Türkiye'de futbol namusdan önce gelir.bugün beşiktaş-galatasaray maçı olmuş beşiktaş yenmiş
evet yok hocam, sanırım maçlar yanlış beşiktaş ile göztepe miydi maçlarFutbolla ilgili pek bir ilgin yok sanırım. Türkiye'de futbol namusdan önce gelir.
Ben Türkiye gerçeklerini belirttim. Benim için doğru olanlar bunlar değil ama Türkiye'de durum böyle. Takım her şeyden önce gelir. Takım için işlenen cinayetler bile var tarihte.evet yok hocam, sanırım maçlar yanlış beşiktaş ile göztepe miydi maçlar
maalesef yanlış bir düşünce hocam bu düşünce sebebiyle normal işinde gücünde insanlarında başı ağrıyor onlarda çekiyorlar