Evet hocam yasakTarantula beslemek yasadışı diye biliyorum.
niye yasak ki kendi evinde beslemekEvet hocam yasak
Onu bilmiyorum ama kaçsa büyük sorun ondan olabilirniye yasak ki kendi evinde beslemek
Bende evimde nadir tür lepoar besleyeyim ozaman yada goril falan besleyeyim işçi niyetine yada dur timsah besleyeyim zamanı gelince derisini satarımniye yasak ki kendi evinde beslemek
Tarantula beslemek yasadışı diye biliyorum.
Evet hocam yasak
Tuğkan Abi Gayet Besliyor'du Nasıl Yasak???Bende evimde nadir tür lepoar besleyeyim ozaman yada goril falan besleyeyim işçi niyetine yada dur timsah besleyeyim zamanı gelince derisini satarım
Onun için gerekli izin alıyor o izni alana kadar senin tarantula merakın sönerTuğkan Abi Gayet Besliyor'du Nasıl Yasak???
Eskiden değildi şuan besleyemiyor. Yasak.Tuğkan Abi Gayet Besliyor'du Nasıl Yasak???
Akvaryum gibi bir şeyin içinde beslenmiyor mu kedi mi bu nasıl kaçsın jfkdsjOnu bilmiyorum ama kaçsa büyük sorun ondan olabilir
Çok komikmişsin kanka bu kadar komik olma az komik ol yine güleriz zaten heba etme kendini.Bende evimde nadir tür lepoar besleyeyim ozaman yada goril falan besleyeyim işçi niyetine yada dur timsah besleyeyim zamanı gelince derisini satarım
Birdahaki konuda daha az komik olurum teşekkürler bremınAkvaryum gibi bir şeyin içinde beslenmiyor mu kedi mi bu nasıl kaçsın jfkdsj
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok komikmişsin kanka bu kadar komik olma az komik ol yine güleriz zaten heba etme kendini.
eger ilgileniyorsan hala arkadaşım besleyip vs. satıyordutarantula beslemek istiyorum lakin nereden tedarik edebileceğimi bilmiyorum