Yıldırım Beyazid
80+ Bronze
peki ya evlat niğboluda nasıl 15 devletin ordularını yendimSizin askerleriniz hain çıktı
peki ya evlat niğboluda nasıl 15 devletin ordularını yendimSizin askerleriniz hain çıktı
Sizin askerleriniz derken ? Osmanlı'dan mı bahsediyorsunuz ??Sizin askerleriniz hain çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakın lozan anlaşmasından sonra bir şey değişeceğini düşünmüyorum bu seferde Amerika’ya başvuru yaparım belki avrupa
Onları görmek istemezler işte.peki ya evlat niğboluda nasıl 15 devletin ordularını yendim
Sizin askerleriniz derken ? Osmanlı'dan mı bahsediyorsunuz ??
Onları görmek istemezler işte.
[/QUOTE
Yoo isterler
peki ya evlat niğboluda nasıl 15 devletin ordularını yendim
ama nasıl yendim nasıl strateji uyguladımMesaj otomatik birleştirildi:
Asim ve fedakarlıkla savaştığınız için Türklerin Balkanlardaki kalıcılıkığını tescil eden bir savaştır
bide benim kendi askerlerim yeniçeriler ve akıncılar ihanet etmedi anadolu beyleri ve kara tatarlar ihanet etti yoksa alacaktımMesaj otomatik birleştirildi:
Asim ve fedakarlıkla savaştığınız için Türklerin Balkanlardaki kalıcılıkığını tescil eden bir savaştır
Evet ihanet edenlere kininiz hala var mı ?bide benim kendi askerlerim yeniçeriler ve akıncılar ihanet etmedi anadolu beyleri ve kara tatarlar ihanet etti yoksa alacaktım
X kişisi: Tek başıma robot geliştirdim 6 yaşımdan beri C++ yazıyorum.
Tüpütak: Pi sayısının tüm basamaklarını biliyor musun?
X: Hayır?
Tüpütak: Byes...
onlar yüzünden esir düştüm nasıl kinim olmasınEvet ihanet edenlere kininiz hala var mı ?
Birisi ezberledi habere çıktı yaz bak.Evet ihanet edenlere kininiz hala var mı ?
Pi sayısında baya basamak var zaten kim ezberler ki onu