Neler Yeni

Tarih bilgim var TÜBİTAK’ta napılır

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Tarih bilgim var tarih bilgimle teknolojiyi harmanlayıp ortaya güzel bir şey çıkmazmı belki TÜBİTAK kabul eder belki Amerika
Papaz eriğini imam eriğine çeviren proje vardı. Torpilin varsa ilkokuldaki fasulye projesiyle bile kazanırsın birşeyler.

Excator23cm

80+ Gold
Hiçbir şey çünkü tübitak benim projeler vardı madalya aldığım öğretmenlerle birlikte yapmıştık.
Ama tek başıma ve bir yazılımcıyla yapmak istediğim harika bir ürün vardı ama imkan vermiyorlar eğer başarsam anında bütün dünyanın satın aalacağı bir şey olduğuna eminim

Avolay

80+ Gold

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Papaz eriğini imam eriğine çeviren proje vardı. Torpilin varsa ilkokuldaki fasulye projesiyle bile kazanırsın birşeyler.
***** saçma bir şey yapmıcam Küba devrimiyle fidel castroyla ilgili olacak proje

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Dostum ilk önce bir danışman bulman gerekiyor. Bu seneki yarışma bitti. Seneye hazırlanacaksın. Danışman bulduktan sonra araştırma konunun tematik alanını belirleyip literatür taramasına başla. İş-zaman çizelgesi oluştur. Bir bilgi birikimine sahip olunca Tübitak raporunu yazmaya başla. Sitesinde örnek projeler ve proje yazım şablonları mevcut. Araştırma yarışması olduğu için dikkatli yazman gerekiyor. APA kurallarını vs. de oku.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Dostum ilk önce bir danışman bulman gerekiyor. Bu seneki yarışma bitti. Seneye hazırlanacaksın. Danışman bulduktan sonra araştırma konunun tematik alanını belirleyip literatür taramasına başla. İş-zaman çizelgesi oluştur. Bir bilgi birikimine sahip olunca Tübitak raporunu yazmaya başla. Sitesinde örnek projeler ve proje yazım şablonları mevcut. Araştırma yarışması olduğu için dikkatli yazman gerekiyor. APA kurallarını vs. de oku.
bir şey sorucam başka ülkelere başvuru yapılamaz mı

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
bir şey sorucam başka ülkelere başvuru yapılamaz mı
Başka ülkeler derken?

Bu papaz eriği vs. yalan dostum.
NASA'ya giden kardeşlerimiz biraz sıkıntı. O boşluğu da TEKNOFEST ile doldurdular. Bu bir araştırma yarışması. Torpil vs. yi geç. Sağlam çalışman lazım.

Avolay

80+ Gold
hayır hocam 2.beyazidi zehirledi yavuz sultan selim
Pardon sırayı karıştırdım , sen Ankara'da işleri batırınca Çelebi gelip toplamıştı ortalığı , Süleyman daha güçlüydü son ana kadar alkolik olmasa alırdı

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Başka ülkeler derken?

Bu papaz eriği vs. yalan dostum.
NASA'ya giden kardeşlerimiz biraz sıkıntı. O boşluğu da TEKNOFEST ile doldurdular. Bu bir araştırma yarışması. Torpil vs. yi geç. Sağlam çalışman lazım.
Finlandiya Amerika Fransa gibi

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları