bu arkadaşların tarzı böyle.Bu arkadaş technopattan gelmiş saçma savunmalarıdan belli
Benim tarzım da böyle, bunu bir kaç gün önce çok aşağılayıcı bir şekilde deneyimlediler.Tekno elektro danke yapmış adam.
Yargıyı dağıt bunlara kral ver coşkuyu.Benim tarzım da böyle, bunu bir kaç gün önce çok aşağılayıcı bir şekilde deneyimlediler.
Hoş bulduk.Foruma hoşgeldin diyelim![]()
Hocam her forumda aktif hesabı olan biri olarak sizin konularınızı gördüm, hiç birinde mesajım yok uzaktan izledim ancak açıkçası savunma şekliniz pek mantıklı gelmedi. Yanlış hatırlamıyorsam yeşil ya da mavi olan forumda parçaların çoğunun Türkiyede temin edilemediği konusuna cevap olarak gösterdiğiniz sitede o parça değil Türkiyedeki versiyonu gönderiliyor sipariş geçilince. Konum olarakta başka bir ülke gözükmesinin nedeni sorulunca ise vpn açık kalmış cevabı vermişsinizve defalarca cpu z validation istenmesine rağmen o mesajlara cevap vermeyi es geçmişsiniz. Onun dışı üstün körü yazınızdan geçerken bir kaç metreküp sıvı nitrojen getirtme ifadesini gördüm... hadi Bulgaristan konusu neyse diyeceğim ancak orada da bahsettiğiniz düzenek bireysel olarak bahsettiğiniz tipte sistem getirtmek yasal olarak ve normal bakış açısından mantıklı değil. Ek olarak bahsettiğiniz şey cidden düşündüğümse(ki muhtemelen öyle) bunlar sadece bazı bu iş için resmi olan organizasyonlar ve üniversitelere yönelik şeyler. Yinede en saçma nokta şu, sıvı nitrojen getirtme işi. İlk başta ben mi yanlış anladım diyip gptye sizin yazınızı kopyalayıp yorumlamasını istedim 2 farklı kez. Gelen cevaplar ekte. Hatta yazınızın tamamını kopyalayıp sorunca daha inandırıcı olması için şunları yapabilirsin diye öneriler yapmaya başlamıştı. Yani sadece kendim değil internet üzerinden ve başka kaynaklar ile teyit ettim. Diğer forumlarda da tartışmalarınızı okudum. Size inanmayan arkadaşlar pekte haksız değil gibi çünkü inanılacak bir yanı yok gibi bir şey mevcut attığınız kanıtlar, iddialar vesaire.
Kendilerini tanımıyorum, arkadaşlarım değiller ama bu yazınızdan itibaren cidden biraz inanma isteğim varsa o da kalmadı. Siz ciddi misiniz? Hani konuyu uzaktan izliyordum ondan size pek inanamadım ama cidden yöneltilen sorularada cevap veremiyorsunuz. Pekala siz bana cevap veremiyorsunuz ama ben sizi burada da cevapsız bırakmayacağım;Cm küp ile karıştırdığımı başka bir yerde belirtmiştim. Takıldığınız konu bu mu gerçekten?
Arkadaşlarınıza söyleyin bana haftalarca yaptıkları mobbingin karşılığı olarak yaptığım bu benchmark testinden sonra bilgisayarımın bileşenleri zarar gördü. Onlara tazminat davası açsam kazanabilirim belki ama bunu yapmayacağım. Bu aşağılama onlara ömür boyu yeter de artar. Sonuçta ülke çapında (makro baktığımız zaman dünyaca) ünlü oldular. Sevgili dostlarınıza bunu iletin.
Cpu-z testinden sonra bu arızaların meydana geldiğini o forumdaki adminlere belirttim.
Beni kimse pozitif tanımak zorunda değil. Ben puanlarımı paylaştım. Görevim tamamlandı. Bu puanlarda oynama yapılmadığını biliyorsunuz. Userbenchmark url'si orada duruyor. Emsalsiz bir cinebench puanı orada duruyor. Özellikle bu mobbingci tayfaya hiç bir şey kanıtlamak zorunda hissetmiyorum. İçimden gelmiyor. Bunun için bana siz de sahtekar diyebilirsiniz. Benim için hiç de sorun değil.Kendilerini tanımıyorum, arkadaşlarım değiller ama bu yazınızdan itibaren cidden biraz inanma isteğim varsa o da kalmadı. Siz ciddi misiniz? Hani konuyu uzaktan izliyordum ondan size pek inanamadım ama cidden yöneltilen sorularada cevap veremiyorsunuz. Pekala siz bana cevap veremiyorsunuz ama ben sizi burada da cevapsız bırakmayacağım;
Bilgilendirmek amaçlı söyleyeyim, bir kaç metreküp yerine cm küp demek istiyorsanız o daha da saçma. Bir kaç cm³ muhtemelen siz cihazı açar açmaz erir. 2,4 gram sıvı nitrojen kullandınız demek oluyor bu çünkü. Bu sıvı nitrojen rekor deneme yapmayı geçtim sen pcyi açarken duman olur. Bakın, takıldığınız konu bu mu gerçekten dediğiniz konu nasılda bozuyor tüm konunun mantığını diğer konulara cevap veremiyorsunuz bu konuda da doğru miktar sallayamıyorsunuz. Ünlü olma konusuna gelirsekte detayını çok bilmiyorum ama tüm forumlarda konu açıp hiç bir yöneltilen soruya mantıklı cevap vermeyerek bence sizin tanınma şekliniz pek pozitif olmadı.
Hocam size o kadar şey dedim. M³ saçma diyorum ben karıştırmışım cm³ diyorsunuz e o da saçma diyorum cevap vermek zorunda değilim diyorsunuz. Diğer forumlarda açtığınız konularda yöneltilen iddialar ve sorularada cevapsız kalınca bahaneler ve böyle kanıtlamak zorunda değilim gören görüyor gibi geçiştirmeler yapmıştınız ama yinede size önyargı ile yaklaşmadım fakat birebir tartıştım ve size hak veren birinin ya bu konuda bilgisi yoktur ya da yazınızı düzgün okumamıştır. Sizi destekleyen bir kaç arkadaş acaba nasıl sıvı nitrojen getirtme olayı, bulgaristandan soğutucu düzenek getirtme meselesi, parçaların temin edilme sürecindeki, temel seviye birine okutsak güleceği pürüzler ve hataları farketmedi. Ya pek bilgileri yok ya da bir üstün körü okuyup anlamadan geçtiler. Baştan sona yalan söylediğiniz bariz. Diğer bu konuyu gören arkadaşlarda benim yazdıklarımı okursa elbette anlayacaklardır. Yazınız pürüzler, hatalar ve komiklikler ile dolu.Beni kimse pozitif tanımak zorunda değil. Ben puanlarımı paylaştım. Görevim tamamlandı. Bu puanlarda oynama yapılmadığını biliyorsunuz. Userbenchmark url'si orada duruyor. Emsalsiz bir cinebench puanı orada duruyor. Özellikle bu mobbingci tayfaya hiç bir şey kanıtlamak zorunda hissetmiyorum. İçimden gelmiyor. Bunun için bana siz de sahtekar diyebilirsiniz. Benim için hiç de sorun değil.