Neler Yeni

Tarihi geçmiş biber gazı kullanılır mı ?

teknoturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tekno Türk
Jenix fabrikasından aldığımız bilgileri paylaşmak istiyorum. Biber gazlarının üretim ve son kullanım tarihi arası genelde 3-4 yıldır. Jenix gibi doğal biber özünden üretilen OC biber gazlarını konserve gibi düşünebilirsiniz. Kapalı basınçlı bir ortam içinde bu doğal biber özü. 4 yıl boyunca yasal olarak etkinliğini garanti ediyor üretici. Son kullanım tarihi geçince zamanla etkisi azalabilir. Biber gazını saklama koşulunuza göre, sürekli sıcak ve soğuğa maruz kalma ve sıcaklık değişimlerinden etkilenecektir her ürün gibi.

Aldığınız biber gazını, aldığınızda ve 6 ayda 1 test etmeniz faydalı olacaktır. Acil bir durumda ilk kez denemektense, normal zamanda bir kere test etmek için düğmesine basıp nasıl püskürdüğünü, ne kadar mesafeye etki ettiğini görerek deneyimlemek daha iyidir. En iyi biber gazı ihtiyacınız olduğunda görevini yerine getirecek biber gazıdır.

Hayati durumlarda kendimizi savunmak için kullanmayı düşündüğümüz bir ürünün çalışıp çalışmadığından emin olmak ve son kullanma tarihi geçmemiş olanını yanımızda bulundurmak en sağlıklısı olacaktır.

Son düzenleme:

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Biber özütü dibe çökmüştür büyük ihtimal. İyice bir çalkala :D

EmrGN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Fatih Emir
Instagram
emir_waw
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198128359555/
Discord
Emir_waw #8944
Bende vardı tarihi geçmiş biber gazı. Ortalama 2 hafta önce içeriye sıktım ve hiçbir etki göstermedi. Acaba ne kadar sıkılırsa biter diye balkonda hepsini boşaltmaya çalıştım fakat boşaltmaz olaydım. Tüm acının özü şişenin dibinde toplandığı için şişe bitmeye yaklaştığında birden tüm evdekilerin gözleri dolmaya başladı. Kahvaltı hazırlamak için mutfağa bile giremedik. Evdekiler hüngür hüngür ağlarken bende biber gazına lanet edip fırlatıp atmıştım.
hocam hahahahahhahahahah biber gazı öyle çokta deneme yanılma yöntemiyle test edilecek bi ürün değil sanki ya

Besim Tibuk

80+ Gold
Bi' suri çevir yoldan(!)

milenix

80+ Gold
bir insanın evinde 2012de son kullanma tarihi bitmiş bir biber gazı olur ki?

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Konu dışı ama ben küçükken nasıl aklımda kaldıysa babam eve gelip durduk yere biber gazı sıkmıştı hem ağlamıştık hem gülmüştük

Top Bottom