Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Okuyup fikri değişen ya da bir şeyler okumaya başlayan çıkar mı bende emin değilim ama bir kişinin dahi düşünmesine yol açabilirsek ne mutlu bize. Cemaat - Kuran Kursu geçmişi olan birisi olarak oraya 2-3 sene maruz kalmış birisinin sağlıklı düşünebilmesine imkan vermiyorum maalesef. İmamhatipleri ve İlahiyat fakültelerini saymıyorum bile. (Kuran kurslarında) Kuran yerine Risale okutmalar mı dersin peygamberi Mortal Kombat karakterine dönüştüren uydurma hadislere iman ettirme mi dersin gerçekten o kadar kirli fikirler var ki. İnsan tüm bildiklerini bir kenara koyup en baştan okumaya başladığında ben bu kadar senede ne öğrenmişim aslı neymiş oluyorsun biraz. Sana da hayırlı ramazanlar dilerim.@Remi kardeşim çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık ama bu sapkın zihniyetten insanları kurtaramazsın peygamber bile kurtarıcı değil sadece elçidir tebliğcidir. Sen yazını yazmışsın okuyup ders alan %1 çıkarsa Allah'a hamd et bende edeyim. Tasavvufu savunan arkadaşlar celalettin rumi'nin kitaplarının %10'unu değil 1'ini okumamıştır, kal dı ki binlerce alimleri var hepsini okumaya ömürleri yetmez. İlahiyat fakültesi okuyanlar hariç tutuyorum onlarında beyinleri zaten bu kirli pis allah düşmanı ideolojinin öğretileri ile bölümlerinde kafaları kirlenmiş, kirletiliyor. Özellikle müslüman-sözde- kesimde yetişip de öyle müslüman olanlar da bağnazlık oranı tahminimce %98 felandır. İnandıkları şeylere hakim olup o ilmi kavradıklarından değil öyle kendilerine öğretildiği için inanıyorlar. Tarihi biraz araştıran biri zaten senin bulduğun sonuçlara çok rahat ulaşır kaldı ki buna da gerek yok selim akıl ile kur'an okuyan biri nasıl bir şirk içinde old.nu kavrar ama bunun için selim kalp şartı vardır Allah'ın vaadi böyle. allah çok yücedir, her şeye gücü yetendir. Hayırlı ramazanların olsun.