Neler Yeni

Taşınabilir Harddisk

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Taşınabilir harddisk ile yeni pc ye windows kurulurmu
Kurulursa nasıl kurulur

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Diskin içine windows kurman lazim sonra bios dan boot olarak diski seçmen lazim öyle kurarsın

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diskin içine windows kurman lazim sonra bios dan boot olarak diski seçmen lazim öyle kurarsın
flash bellekteki gibi rrufus gibi yazılımlarla yazdırmama gerek yok mu

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Bildiğim kadarıyla detaylı olarak anlatayım şimdi internetten Microsoft un sitesinden diskin içine windows kur daha sonra pc yi acarken bios a gir orda boot falan yazar anakartinin modelini bilmedigim icin tam bilgi veremem boot a girdikten sonra disk i seç ve en üste taşı yanlış hatırlamıyorsam f7 ile yukarı taşıyordun onu en üste getir sonra f10 ile kaydet çık pc baslarken direk kurulum sayfasi gelicek ordan kurarsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

flash bellekteki gibi rrufus gibi yazılımlarla yazdırmama gerek yok mu
O kadarını bilmiyorum kusura bakma

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Bildiğim kadarıyla detaylı olarak anlatayım şimdi internetten Microsoft un sitesinden diskin içine windows kur daha sonra PC yi acarken bios a gir orda boot falan yazar anakartinin modelini bilmedigim icin tam bilgi veremem boot a girdikten sonra disk i seç ve en üste taşı yanlış hatırlamıyorsam f7 ile yukarı taşıyordun onu en üste getir sonra f10 ile kaydet çık PC baslarken direk kurulum sayfasi gelicek ordan kurarsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadarını bilmiyorum kusura bakma
teşekkür ederim

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
@wArdaaQ böyle bir yazı buldum sizce doğrumudur
birde microsoftun kendi sayfasında usb bellek ve dvd den bahsediyor bir sıkıntı olurmu

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Eğer elinde usb varsa ona yukle eğer yoksa diske yuklemeyi dene ama ben sıkıntı olacağını sanmam eger windows u disk e kurmayi beceremezsen YouTube de videolar onlara bak onlar çoğunlukla usb ye yüklüyorlar sende ayni islemi disk e yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,980
Üyeler
167,913
Son üye
kntk
Top Bottom