Neler Yeni

Taşınacağım evde ISS altyapısı yok

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
ERDİ ÖZGÖR
Şu anda bulunduğum evde altyapım 80 mbps indirme, 8 mbps yükleme hızına sahip.

*Yaklaşık 6 ay sonra buradan taşınacağım ve çok yakın bir yere hemen hemen 200 metre uzaklıkta. Ama ne hikmetse orada hiçbir şekilde internet altyapısı yok binada. Bu süreçte ne yapabilirim 6 ay var şimdiden bunları sıkıştırsanm bir işe yarar mı? Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum bu Türk telekom ekiplerini nasıl harekete geçirebiliriz. Onlar altyapıyı kurarsa Millenicom nakil yapacağım.

Tabii ki hiçbir şekilde adsl istemiyorum en az 50 mbps olacak bir şekilde nasıl bir çözüm bulabiliriz.

Son düzenleme:

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Şu anda bulunduğum evde altyapım 80 mbps indirme, 8 mbps yükleme hızına sahip.

*Yaklaşık 6 ay sonra buradan taşınacağım ve çok yakın bir yere hemen hemen 200 metre uzaklıkta. Ama ne hikmetse orada hiçbir şekilde internet altyapısı yok binada. Bu süreçte ne yapabilirim 6 ay var şimdiden bunları sıkıştırsanm bir işe yarar mı? Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum bu Türk telekom ekiplerini nasıl harekete geçirebiliriz. Onlar altyapıyı kurarsa Millenicom nakil yapacağım.

Tabii ki hiçbir şekilde adsl istemiyorum en az 50 mbps olacak bir şekilde nasıl bir çözüm bulabiliriz.
Kardeş evde alt yapı sorgulama yapınca alt yapı çıkmıyor mu. Alt yapı yoksa işin zor gelesiye kadar yıllar geçer bu arada yazı rengini değiştir okunmuyor.

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
ERDİ ÖZGÖR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş evde alt yapı sorgulama yapınca alt yapı çıkmıyor mu. Alt yapı yoksa işin zor gelesiye kadar yıllar geçer bu arada yazı rengini değiştir okunmuyor.
Dostum işte çıkmıyor. Aradım hiç altyapı yok diyorlar. Benim bunları bir şekilde harekete geçirmem gerekiyor

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Superbox alabilirsin.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Koyu mod kullanıyorum diye yazıyı okuyamıyorum.

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
ERDİ ÖZGÖR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Kullandığın renk tonundan dolayı yazdığını okuyamıyoruz. Dikkat çekmiyor, tam tersine insanlar konudan uzaklaşıyor.

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
ERDİ ÖZGÖR

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Dostum işte çıkmıyor. Aradım hiç altyapı yok diyorlar. Benim bunları bir şekilde harekete geçirmem gerekiyor
Dene o zaman ama 6 aya yapamazlar bence. Millet alt yapıya başvuruyor 2-3 yıl sonra anca alt yapı döşüyolar.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Altyapı işini ilçe müdürlüğüne giderek halletmelisin. eğer taşındığında da altyapı gelmediyse o altyapı yokken türk telekom evde internete başvur, altyapısı olmayanlara magnet cihazı veriyorlar 200gb kotalı oluyor. altyapı gelene kadar onu kullanırsın sonra altyapı gelince zaten yine tt'den devam edersin.

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
ERDİ ÖZGÖR
Altyapı işini ilçe müdürlüğüne giderek halletmelisin. eğer taşındığında da altyapı gelmediyse o altyapı yokken türk telekom evde internete başvur, altyapısı olmayanlara magnet cihazı veriyorlar 200gb kotalı oluyor. altyapı gelene kadar onu kullanırsın sonra altyapı gelince zaten yine tt'den devam edersin.
Hocam 6-7 ay sonra taşınacağım. Benim şimdiden bu işi kovalamam lazım.

Top Bottom