Tatlı fikri önerisi <3

kylox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Selamm canlarım bana yapılacak bir tatlı önerir misiniz canım çok tatlı çekti ve kadar veremedim her şeyi önerebilirsiniz size kalmış evimde her şeyi yapacak şeylere sahibim

Genel olarak böyle soğuk bi tatlı olabilir onun dışında baklava gibi yapılması uğraştırıcı şeyler söylemeyin çok üşengeçim onun için yapımı uğraştırıcı olmayan garip bi lezzet de önerebilirsiniz tamamen size bırakıyorum

İşin evde tatlı yapmakmı jsjsj iyi tm istiyorsan bisküvili pasta tam evde yapmalık kolay pratik mantıklı geliyor bana
Evde değil tabi fkdndskndsk tatlıcıyım ben ama ana işim değil tabi onun dışında onu zamanında çok yedim kolay ama farklı bi tat değil

Krem brüle yapımı çok zor mu bilmiyorum ama yemesi keyifli

Krem brüle yapımı çok zor mu bilmiyorum ama yemesi keyifli
Kazan dibine benzer bir şey görünüşü biliyorum şeker tabakası fln var üstünde aslında hiç yemedim Fransa tatlıların çok bakmadım ama bir bakayım tarifine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok üşengecim demişsin bide ne diyim😄 iyi tm tiramisu falan yap
O kadar da değil tabi hehe sadece şuan senin canını çektiği veya önceden çok sevdiğin bi tatlıyı önerebilirsin

Kazan dibine benzer bir şey görünüşü biliyorum şeker tabakası fln var üstünde aslında hiç yemedim Fransa tatlıların çok bakmadım ama bir bakayım tarifine

O kadar da değil tabi hehe sadece şuan senin canını çektiği veya önceden çok sevdiğin bi tatlıyı önerebilirsin
1756841876224.webp

Bi şans verilir

Selamm canlarım bana yapılacak bir tatlı önerir misiniz canım çok tatlı çekti ve kadar veremedim her şeyi önerebilirsiniz size kalmış evimde her şeyi yapacak şeylere sahibim

Genel olarak böyle soğuk bi tatlı olabilir onun dışında baklava gibi yapılması uğraştırıcı şeyler söylemeyin çok üşengeçim onun için yapımı uğraştırıcı olmayan garip bi lezzet de önerebilirsiniz tamamen size bırakıyorum
fakir pastası.

Kesinlikle diğer yorumlara da bakam ona göre yapıcam aklımda

fakir pastasi vardi cok guzel tadi
fakir pastası.
Biz niye böyleyiz ya xksbxksbxskjdsk canlarım onu çok kez yedim farklı şeyler denemek istiyorum veya en azından karar verebileceğim tatlılar önceden yesem bile

Tiramisu 10 numara işte
O da benim için çok yeni bi lezzet değil ama en son bir kaç hafta önce yedim

Geri