Neler Yeni

Tavsiye 3 parça için yardım

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
yusuf çalış
Bütçe
10000
Arkadaşlar merhaba. Elde Ddr3 bir sistem mevcut " anakart işlemci ve ram olarak 3. nesil." Ekran kartı vs iyi. Bunu ddr4 yükseltmek mi mantıklı yoksa ddr5 için 3 parça almak mı ? yardımlarınızı bekliyorum. Anakart işlemci ve ram olarak. Usb bol olan bir anakart olursa iyi olur. Teşekkür ediyorum şimdiden

Son düzenleme:

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Umut
Arkadaşlar merhaba. Elde Ddr3 bir sistem mevcut anakart işlemci ve ram olarak 3. nesil. Ekran kartı vs iyi. Bunu ddr4 yükseltmek mi mantıklı yoksa ddr5 için 3 parça almak mı ? yardımlarınızı bekliyorum. Anakart işlemci ve ram olarak. Usb bol olan bir anakart olursa iyi olur. Teşekkür ediyorum şimdiden
PSU kaç watt ona göre yükseltme daha mantıklı olur

okanthe

80+
Bence sadece psu değil, ekran kartı da önemli. Atıyorum gtx 730 ekran kartı varsa işler başka. İyi dediğiniz Ekran kartı hangisi?

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Umut
Psudan yana sıkıntı yok aga. İstersen roket bağla.
10.000 bine am5 geçemezsin am4 daha mantıklı eğer bütçe 15-16 bin olursa am5 geçebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psudan yana sıkıntı yok aga. İstersen roket bağla.
işlemci

anakart

ram

böyle 9.182 lira yapıyor sistemi de söylerseniz darboğaz olup olamicağını vs söyleyebiliriz

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
yusuf çalış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence sadece psu değil, ekran kartı da önemli. Atıyorum gtx 730 ekran kartı varsa işler başka. İyi dediğiniz Ekran kartı hangisi?
agacım ekran kartı ile yazdığımı tekrar okumanı rica edeceğim

10.000 bine am5 geçemezsin am4 daha mantıklı eğer bütçe 15-16 bin olursa am5 geçebilirsin

işlemci

anakart

ram

böyle 9.182 lira yapıyor sistemi de söylerseniz darboğaz olup olamicağını vs söyleyebiliriz
Aga sen sana zahmet 15 16 olarak ddr5 te ayarlayabilir misin? Belki o da olabilir. 1200w TT PSU plat. Ekran RX 6700XT . 1Tb SSD. Dar boğaz falan yapacağını pek zannetmiyorum. Parçaları güzel olmuş eline sağlık

işlemci

anakart

ram

https://www.amazon.com.tr/B550-Gami...-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Birde şu Anakartı gördüm. Nasıldır ?

Son düzenleme:

okanthe

80+
Tekrar okudum ve hala hangi ekran kartı olduğunu anlayamadım. Ekran kartı vs. iyi yazmışsın. Birisinin sana mantıklı bir öneride bulunabilmesi için tam bir model belirtmelisin. Şu mesajı yazana kadar da verebilirdin. Belli ki donanım bilgin yeterli değil ama sana sorulan sorulara bari normal cevap ver ki burada gönüllü olarak yardımcı olan kişiler sana destek olabilirsin. PSU kaç watt demişler sana sen ise "psudan yana sıgındı yok aga roget bagla" demişsin. ne diyeyim ki ben sana?

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
yusuf çalış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrar okudum ve hala hangi ekran kartı olduğunu anlayamadım. Ekran kartı vs. iyi yazmışsın. Birisinin sana mantıklı bir öneride bulunabilmesi için tam bir model belirtmelisin. Şu mesajı yazana kadar da verebilirdin. Belli ki donanım bilgin yeterli değil ama sana sorulan sorulara bari normal cevap ver ki burada gönüllü olarak yardımcı olan kişiler sana destek olabilirsin. PSU kaç watt demişler sana sen ise "psudan yana sıgındı yok aga roget bagla" demişsin. ne diyeyim ki ben sana?
3. nesil olarak belirttiğim parçalar ortada aga. Ekran kartı iyi dediysek gt730 değil herhalde. yazmışım bak " Elde Ddr3 bir sistem mevcut anakart işlemci ve ram olarak 3.nesil" Psu dan yana sıkıntı yok denildiyse'de düşenmek gerekir değil mi? böyle denildiyse her şey takılabilir demekki ?

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Umut

Aga sen sana zahmet 15 16 olarak ddr5 te ayarlayabilir misin? Belki o da olabilir. 1200w TT PSU plat. Ekran RX 6700XT . 1Tb SSD. Dar boğaz falan yapacağını pek zannetmiyorum. Parçaları güzel olmuş eline sağlık

https://www.amazon.com.tr/B550-Gami...-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Birde şu Anakartı gördüm. Nasıldır ?
işlemci

anakart

ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw8IfABhBXEiwAxRHlsCitSECupBCzx0-gA9k-ZMAyKc-NVXe2wl7drCkajkdrQn3qEUMB6hoCgEEQAvD_BwE (boşluğu silin)

böyle 15.644 yapıyor

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
yusuf çalış
işlemci

anakart

ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw8IfABhBXEiwAxRHlsCitSECupBCzx0-gA9k-ZMAyKc-NVXe2wl7drCkajkdrQn3qEUMB6hoCgEEQAvD_BwE (boşluğu silin)

böyle 15.644 yapıyor
Çok teşekkür ediyorum. Zaman ayırdığın için :) işin gücün rast gitsin

Top Bottom