Genel kullanım amacınız nelerdir ona göre tavsiye yapmak isterimArkadaşlar selam, sizce hangisi artı ve eksileri lütfen. Teşekkürler...
Kullanım amacım tamamen oyun ancak oyunlar valorant, cs vb. yerine rdr2, eldenring gibi oyunlar bu yüzden 7 7900x ile 7 7800x3d nin 2k da bu tip oyunlarda pek farkı olmuyor zaten işlemciyi 105w a çıkaracağım dan dolayı sıvı soğutma şart diye düşündüm. Asıl merak ettiğim powercolor ekran kartı bu paralara değer mi asus prime ile çok fark olur mu ?Genel kullanım amacınız nelerdir ona göre tavsiye yapmak isterim
750w power ekran kartının altınada 3 fan koyduğumda sıvı soğutmalar ve işlemciyi 105w a çektiğimde sizce sorun yaratır mı ?Ben bu sabah Bu sistemi siparis gectim eger sivi sogutma sart degilse powercolor ve 7800x3d tercih ederdim tam 70k olurdu benimki 65 tuttu powercolorla tam 70 yapiyor bu yuzden 1. Sistem ama sivi sogutma yerine hava, 850w yerine 750w ve o anakartin 650m plus olani ekleyip islemciyi upgrade ederdim ben oyle yaptim
Edit: 9800x3d de bir secenek
Hocam işlemcinin 105 watta çekilmiş hali bile 7800x3d den minimum 10 derece daha serin çalışıyor haberin olsun testlerini izleKullanım amacım tamamen oyun ancak oyunlar valorant, cs vb. yerine rdr2, eldenring gibi oyunlar bu yüzden 7 7900x ile 7 7800x3d nin 2k da bu tip oyunlarda pek farkı olmuyor zaten işlemciyi 105w a çıkaracağım dan dolayı sıvı soğutma şart diye düşündüm. Asıl merak ettiğim powercolor ekran kartı bu paralara değer mi asus prime ile çok fark olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
750w power ekran kartının altınada 3 fan koyduğumda sıvı soğutmalar ve işlemciyi 105w a çektiğimde sizce sorun yaratır mı ?