TahaCel
80+ Gold
Dahası
Yoğurt heralde iyi geliuordu
Aciller hizmet veriyormuş sanırımBirisini öldürdüler annesi hastanede vefat etmiş adamda annem sizin yüzünüzden öldü diye doktoru vurmuş öldürmüş o yüzden.
doktor adayı olarak sağduyulu ve mantıklı yorumunuz için teşekkürler mesela şey de diyebilirsiniz toplumun bir kısmı gibi doktor haketmiştir veya döveceksin ama ne öldürmesi öldürmek biraz abartı olmuş tarzı mesnetsiz söylemlerde de bulunabilirsiniz. teşekkürlerKatilin annesi evinde anjiyo işleminden 2 gün sonra ölüyor doktoru bu olaydan bir ay sonra vuruyor. Planlı bir olay neyse.
Acillerde grev olmaz gidip tedavi olabilirsiniz. Doktorların 1 yıldır araklilarla devam eden eylemlerinde talep ettiği 1. Husus can güvendiklerinden olmaması idi. 1 gıda hiç bir konuda hiç bir adım atılmadı. Eylemler çiğ gibi büyüyeceğe benziyor
bu iş konyada oldu diğer hastanelerde olacağını sanmıyorum özel hastaneye faln gidin olmassaAciller hizmet veriyormuş sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey yemeyin direk acile gidin
toplu eylem var türkiye genelibu iş konyada oldu diğer hastanelerde olacağını sanmıyorum özel hastaneye faln gidin olmassa
Çok iyimsersin toplum adına hekim adayı kardeşim ben zaten doktorum. Vatandaştan fazla sağduyu bekleme bence yine de bugün başın sağolsun diyen vatandaşlar oldu ama ben köyde görev yapıyorum köylü insanının vicdanı fazla kirlenmemiş oluyor.Toplumun gözünde genel olarak böyleyiz çünkü: $doktor$doktor adayı olarak sağduyulu ve mantıklı yorumunuz için teşekkürler mesela şey de diyebilirsiniz toplumun bir kısmı gibi doktor haketmiştir veya döveceksin ama ne öldürmesi öldürmek biraz abartı olmuş tarzı mesnetsiz söylemlerde de bulunabilirsiniz. teşekkürler
iyimser değilim esasen hocam bu toplumdan çok bir şey beklenmez dediklerni haklı çıkarmak için de dil öğreniyorum zaten dolarları dubaikde euroları almanyada kıracağım umarım max meslek tatminim bu kadarÇok iyimsersin toplum adına hekim adayı kardeşim ben zaten doktorum. Vatandaştan fazla sağduyu bekleme bence yine de bugün başın sağolsun diyen vatandaşlar oldu ama ben köyde görev yapıyorum köylü insanının vicdanı fazla kirlenmemiş oluyor.Toplumun gözünde genel olarak böyleyiz çünkü: $doktor$