Neler Yeni

Tavuk zehirlenmesi ne yapılabilir

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,152
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Hastane gidin

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Birisini öldürdüler annesi hastanede vefat etmiş adamda annem sizin yüzünüzden öldü diye doktoru vurmuş öldürmüş o yüzden.
Aciller hizmet veriyormuş sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey yemeyin direk acile gidin

Prometeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sedat Doğan
Katilin annesi evinde anjiyo işleminden 2 gün sonra ölüyor doktoru bu olaydan bir ay sonra vuruyor. Planlı bir olay neyse.
Acillerde grev olmaz gidip tedavi olabilirsiniz. Doktorların 1 yıldır araklilarla devam eden eylemlerinde talep ettiği 1. Husus can güvendiklerinden olmaması idi. 1 gıda hiç bir konuda hiç bir adım atılmadı. Eylemler çiğ gibi büyüyeceğe benziyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9,946
İsim
Diyarhan
Evde Churchill hazırla iyi gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
ömer faruk nakış
Katilin annesi evinde anjiyo işleminden 2 gün sonra ölüyor doktoru bu olaydan bir ay sonra vuruyor. Planlı bir olay neyse.
Acillerde grev olmaz gidip tedavi olabilirsiniz. Doktorların 1 yıldır araklilarla devam eden eylemlerinde talep ettiği 1. Husus can güvendiklerinden olmaması idi. 1 gıda hiç bir konuda hiç bir adım atılmadı. Eylemler çiğ gibi büyüyeceğe benziyor
doktor adayı olarak sağduyulu ve mantıklı yorumunuz için teşekkürler mesela şey de diyebilirsiniz toplumun bir kısmı gibi doktor haketmiştir veya döveceksin ama ne öldürmesi öldürmek biraz abartı olmuş tarzı mesnetsiz söylemlerde de bulunabilirsiniz. teşekkürler

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
acilen acil servise gitmelisin ciddiyim

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Acil servise gidin kendiniz bir şey yapmaya çalışmayın. Hangi bakteriden zehirlendiğinize göre durumun ciddiyeti değişir. Zabıtayı arayıp tantuni aldığınız yeri de şikayet edin.

Paradox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muammer zeki
Aciller hizmet veriyormuş sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey yemeyin direk acile gidin
bu iş konyada oldu diğer hastanelerde olacağını sanmıyorum özel hastaneye faln gidin olmassa

Prometeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sedat Doğan
doktor adayı olarak sağduyulu ve mantıklı yorumunuz için teşekkürler mesela şey de diyebilirsiniz toplumun bir kısmı gibi doktor haketmiştir veya döveceksin ama ne öldürmesi öldürmek biraz abartı olmuş tarzı mesnetsiz söylemlerde de bulunabilirsiniz. teşekkürler
Çok iyimsersin toplum adına hekim adayı kardeşim ben zaten doktorum. Vatandaştan fazla sağduyu bekleme bence yine de bugün başın sağolsun diyen vatandaşlar oldu ama ben köyde görev yapıyorum köylü insanının vicdanı fazla kirlenmemiş oluyor.Toplumun gözünde genel olarak böyleyiz çünkü: $doktor$

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
ömer faruk nakış
Çok iyimsersin toplum adına hekim adayı kardeşim ben zaten doktorum. Vatandaştan fazla sağduyu bekleme bence yine de bugün başın sağolsun diyen vatandaşlar oldu ama ben köyde görev yapıyorum köylü insanının vicdanı fazla kirlenmemiş oluyor.Toplumun gözünde genel olarak böyleyiz çünkü: $doktor$
iyimser değilim esasen hocam bu toplumdan çok bir şey beklenmez dediklerni haklı çıkarmak için de dil öğreniyorum zaten dolarları dubaikde euroları almanyada kıracağım umarım max meslek tatminim bu kadar

Top Bottom