🔥İndirim TC Helicon GoXLR Yayıncı Mikrofonu 2250₺🔥

Lloydˢᵗᵉʳ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
315
Dinamik XLR mikrofondur. XLR girişli ses kartı/mikser gerektir.
Ekran görüntüsü 2025-11-01 024605.webp

Bütçesi kısıtlı olup elinde harici ses arayüzü olanlar için güzel bir tercih. Bu fiyat bandında 50Hz-18kHz desteği çok iyi.

XLR şart değilse ve elinizde ses kartı/mikser yoksa bütçeyi biraz artırıp USB dinamik almak daha iyi olur.

Ekran görüntüsü 2025-11-01 024634.webp

Akakçe:

Son düzenleme:
Ses testi:

Mixer önerin var mı fp

Mixer önerin var mı fp
Eski tip analog mikserler dışında, dijital/yayın mikserleri bazında f/p modeller neredeyse yok gibi. Buna rağmen M-Game serisi şu anki fiyatına göre çok çok iyi:

Daha uyguna da Solo modeli mevcut:

Dijital mikser olarak bu bütçede rakipsizler.

Eski tip analog mikserler dışında, dijital/yayın mikserleri bazında f/p modeller neredeyse yok gibi. Buna rağmen M-Game serisi şu anki fiyatına göre çok çok iyi:

Daha uyguna da Solo modeli mevcut:

Dijital mikser olarak bu bütçede rakipsizler.
3900 küsür indirimli diye aldık dahada indirmişler

Son düzenleme:
İkisi de farklı klasmanda ve ses profiline sahip mikrofonlar. Dolayısıyla evet, fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sesçibaba'da uzun süredir 2500₺'ye satılıyordu aslında, o açıdan kötü olmuş. Ne zaman aldınız?
4 Eylül de aldım presonus pd-70 ile kullandım sorun yaşadım amazondan olunca iade derdi olmadı sorun vardı iade ettim

4 Eylül de aldım presonus pd-70 ile kullandım sorun yaşadım amazondan olunca iade derdi olmadı sorun vardı iade ettim
Bir an mikrofondan bahsediyorsun sandım, pardon. Alıntıya dikkat etmemişim.
Evet, hatta daha da yüksek fiyattan satılıyordu mikserler. Yeni gördüm ben de bu kadar düştüğünü fiyatın, yakın zamanda indirdiler herhalde. Şu anki piyasada bedavaya yakın.
3900'e de fena değil ama iyi ki iade olmuş yine de.

Evet, hatta daha da yüksek fiyattan satılıyordu mikserler. Yeni gördüm ben de bu kadar düştüğünü fiyatın, yakın zamanda indirdiler herhalde. Şu anki piyasada bedavaya yakın neredeyse.
beni yanlış anlamayın ama bilmediğğmden soruyorum neden usb den çalışan mikrofonlar değilde bu tarz ürünler kullanılıyor bi açıklarsanız sevinirim mesela

Evet, hatta daha da yüksek fiyattan satılıyordu mikserler. Yeni gördüm ben de bu kadar düştüğünü fiyatın, yakın zamanda indirdiler herhalde. Şu anki piyasada bedavaya yakın.
Mixeri kullanıyorum hocam aldık artık mikrofondan sıkıntı yaşadım onuda amazondan almıştım iadede sorun olmadı 1 tane daha aldım mixeri hocam eyv, 5 taksit vade farklı mantıklı geldi zararı böldüm yedekte dursun bozulursa pahalıdan almak zorunda kalırız teşekkür ediyorum

beni yanlış anlamayın ama bilmediğğmden soruyorum neden usb den çalışan mikrofonlar değilde bu tarz ürünler kullanılıyor bi açıklarsanız sevinirim mesela
Razer seiren x kullanıyordum hocam ben oda usb bağlantılı idi işimi görüyordu ama yazılımı yoktu ayar vs yapamıyordum. @Lloydˢᵗᵉʳ arkadaşın attığı duo modeli deneme amaçlı almıştım Yazılımında ekstre ayarlar mevcut pahalı usb miclere göre daha çok detay var ses efekti ekleyebiliyorsun ve eklediğin efectler arasi alt tab yapmadan geciliyor , yayın yapanlar icin duo ideal ben daha iyi diye solo modeli almamıştım, solo + başlıktaki ürünü alsan 4bin tl alti cok detaylı ürünün olur kulaklık ve hoparlör uzerinden bağlayıp sesini ayrı kontrol edebilirsin yada iki kulaklık takıp eşinle arkadaşınla ayni sesi kayıp olmadan dinleyebilirsiniz, baska ürünlerde daha farklı olabilir

Razer seiren x kullanıyordum hocam ben oda usb bağlantılı idi işimi görüyordu ama yazılımı yoktu ayar vs yapamıyordum. @Lloydˢᵗᵉʳ arkadaşın attığı duo modeli deneme amaçlı almıştım Yazılımında ekstre ayarlar mevcut pahalı usb miclere göre daha çok detay var ses efekti ekleyebiliyorsun ve eklediğin efectler arasi alt tab yapmadan geciliyor , yayın yapanlar icin duo ideal ben daha iyi diye solo modeli almamıştım, solo + başlıktaki ürünü alsan 4bin tl alti cok detaylı ürünün olur kulaklık ve hoparlör uzerinden bağlayıp sesini ayrı kontrol edebilirsin yada iki kulaklık takıp eşinle arkadaşınla ayni sesi kayıp olmadan dinleyebilirsiniz, baska ürünlerde daha farklı olabilir
anladım çok teşekkür ediyorum sağolun
ŞİMDİ solo yu sipariş ettim dual i edecektim stok yoktu :( bakalım mikrofonu için maşştan sonra :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,284
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri