MorgothBelegurth
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Bütün farkları inceledim. Bu fiyatlara tabikide dual olan alınmalı fakat. Beklentiye ve ne yapacağına ihtiyaca göre değişir kesinlikle solo olan daha fp ürünmüş.
Alınır her türlü. XLR kablosu çıkmıyor.fifine am8 için alınır mı içinden xlr kablosu çıkıyor mu
dual ile solo arasında tek fark bağlantı sayısı ile rgb mi
Dual'da 2 USB bağlantısı mevcut; ses örneği, efekti tuş sayısı daha fazla ve efekt parametre ayarı için tuş bulunuyor.Mixerin stok bitmiş ya. Bilen biri var ise solo ile dual modeli arasında RGB dışındaki farklar nelerdir ?
Alınır.Sade ses kaydi olarak alinabilirmi
İhtiyaç varsa kaçırmamak lazım.Mixerin solo modelini önerir misiniz? ?
Hayırlı olsun. İade konusunu sorarsın satıcıya.Herkese teşekkürler arkadaşlar. Soloyu satın aldım 10 gündür kullanıyorum gayet iyi ürün. Bugün tesafüden baktım dual stoklara girmiş yeniden. Onu da satın aldım. Solonun iadesini yapıcam bakalım umarım kabul ederler. (Hemen yine bitmiş stok). Bu arada bilgisi olan var mı ? İade ürün gönderiyorlar mı ?
İş görür mü bu fiyataİndirim tekrardan aktif
Hayırlı olsun. İade konusunu sorarsın satıcıya.
Yayın/podcast/oyun/DC ve gündelik kullanımda gayet iş görür.İş görür mü bu fiyata
Teşekkür ediyorumYayın/podcast/oyun/DC ve gündelik kullanımda gayet iş görür.
Müzik işleriyle uğraşılmayacaksa/ses kartına gerek yoksa, yanında kullanılabilecek fiyatına göre en mantıklı f/p arayüz M-Game Solo mikser.