Thraen
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 14
- İsim
- Emre
Merhaba ürünü tam 2yıl önce aralık ayında aldım 1 ay garantisi kaldı ürünün paneli durduk yere gitti. Garantiye yolladım panel bozulmuş parça yok üretimi bittiği için iade veya değişim kararı çıktı. Bilkom müşteri hizmetlerini aradığımda ürünü aldığınız yer size benzer ürün vermesi gerekir diyor. Götürdüm tvyi vatana birkaç gün geçti müdür diyorki size bilkom sadece iade kuponu veriyor değişim yazmışlar ama aynısı yok muadilide çok fark var onu vermez sadece iade kuponunu kabul etmişler diyor.
THH'ne başvursam uzun sürer firmadan yana olurlar ve paran pul olur dediler. Ne yapmam lazım? Haklı taraf kim ben doğru dürüst tv kullanmadım bile durduk yere bozuldu ürün değişim kararı var ama muadilini vermiyorlar
Ürünün şuanda satılan fiyatı 15bin ben 5bin civarına almıştım bana verdikleri para 5bin ben nasıl alıcam o fiyata aynı ürünü?
Ne yapmam gerekiyor?
THH'ne başvursam uzun sürer firmadan yana olurlar ve paran pul olur dediler. Ne yapmam lazım? Haklı taraf kim ben doğru dürüst tv kullanmadım bile durduk yere bozuldu ürün değişim kararı var ama muadilini vermiyorlar
Ürünün şuanda satılan fiyatı 15bin ben 5bin civarına almıştım bana verdikleri para 5bin ben nasıl alıcam o fiyata aynı ürünü?
Ne yapmam gerekiyor?