❌İndirim Bitti! TCL 65C6K MİNİ LED TV 52.369₺

Mini-LED iyidir gözüyle bakmayın arkadaşlar, tamam teknoloji olarak kağıt üstünde "mini-LED" standartlarına uyduruyorlar belki de ama görüntü kalitesi olarak hiçte Mini-LED değil. TLC markası piyasaya F/P olarak girdi, F/P olması durumuna da katılıyorum ama renkleri çok sönük. Örneğin 1.5 sene önce TV alırken bir kaç modeline yükselmişken ve aynı kategorideki Samsung'tan 8-10K daha uygun diye bakıyordum ama renklerdeki soluk görüntü kesinlikle tatmin etmedi. Sonuç olarak, bazı firmaların teknoloji kullanıyorlar diye verdiği fiyatlara aldanmayın. Gözünüzle görmeden monitör almayın taa ki LG Oled, Samsung QLED gibi ürünler alana kadar.

Orda büyük ihtimalle bizdeki gibi abidik gubidik vergi kalemleri yoktur. Ayrıca hiçbir ürünü ultra kampanya ve bölgesel fiyatlandırma (samsung eğitimi mağazası) hariç Almanya dan daha ucuza alamazsın.
Almanya'da %19 kdv var. Samsung ve Lg tvler Almanya'dan ucuza satılıyor ülkemizde. Türkiye'de istediğin kadar saçma vergi olsun topla böl çarp Almanya'da 649 euro olan bir ürünün bizim ülkede 52bine satılmasını açıklayabilecek bir matematik yok. Bilgisayar bileşenlerine vs bakarsan çoğu ürün Almanya ve Amerika amazon sitesinde satılan fiyata ülkemizde satılabiliyor. Örnek

Samsung 55QN70F 1119 euro
Samsung 55QN70F 43200 tl böyle 50 farklı lg samsung modeli gösterebilirim vaktim yok.

Almanya'da %19 kdv var. Samsung ve Lg tvler Almanya'dan ucuza satılıyor ülkemizde. Türkiye'de istediğin kadar saçma vergi olsun topla böl çarp Almanya'da 649 euro olan bir ürünün bizim ülkede 52bine satılmasını açıklayabilecek bir matematik yok. Bilgisayar bileşenlerine vs bakarsan çoğu ürün Almanya ve Amerika amazon sitesinde satılan fiyata ülkemizde satılabiliyor. Örnek

Samsung 55QN70F 1119 euro
Samsung 55QN70F 43200 tl böyle 50 farklı lg samsung modeli gösterebilirim vaktim yok.

Samsung telefonları dahil özel fiyatlandırma yapıyor ülkemiz gibi 5. sınıf dünya ülkelerine.

Evet çoğu ürün ya kafa kafaya yada ülkemizde daha pahalı oluyor. Almanyada ucuz olan ise garantisinden vazgeçecek kadar ucuz olmuyor.

Samsung telefonları dahil özel fiyatlandırma yapıyor ülkemiz gibi 5. sınıf dünya ülkelerine.

Evet çoğu ürün ya kafa kafaya yada ülkemizde daha pahalı oluyor. Almanyada ucuz olan ise garantisinden vazgeçecek kadar ucuz olmuyor.
Aradaki fark 8bin tl olacaksa ben razıyım. TCL'de 65C6K/65Q6C Türkiye Almanya arasındaki fiyat farkı 21bin tl sırf bu modelde. 65C7k/65Q7C modelindeki fark 31bin tl. Yandaş olup parayı sokaktan topluyor olsaydım ben de Almanya Türkiye fiyatlarına bakmak zorunda olmadan alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,012
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri