Tcl marka tv önerir misiniz kullanan varmı

Mertdvrim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
801
Şu tv yi bilen varmı önerir misiniz nedir ne değildir buglanma vs varmı hızlı mı alınır mı ?

Ekler

• IMG_0765.webp
    IMG_0765.webp
    125.2 KB · Hit: 33
Alınır hocam, babamlar 55c645 serisini kullanıyor memnunlar bu miniled daha çok memnun olursun.

Kullaniyorum ve oneririm. Yillardir LG ve Sharp'tan baska televizyon almayan ve bilmeyen babami zar zor ikna ederek yaklasik 2 sene once televizyon degistirecegimiz vakit TLC'ye baksana dedim biraz arastirmis aldigi odulleri, yaptiklari arge calismlarini ve cihazlari. Adam nolduysa daha almadan bir anda TLC'ci kesildi basima aldi ve gayet memnunuz. https://www.epey.com/televizyon/tcl-55c735.html bu modeli var bizde. Ozelliklerine bakildigi zaman da dolu dolu ve sadece kagit uzerinde degil babam goruntuye onerm veren 2 saat tv'nin goruntu ayarlariyla oynayip kendi icin en iyi sonucu elde etmeye calisir ve buna Sony 7.1 ses sistemi bagli kullaniyoruz her acidan iyi, kitapciginda da mavi isigi azaltmak icin bir arge calismasindan bahsetmisler ve gotumden sallamiyorsam ben de fark ettim, tv kapali iken disaridan gelen isik veya evin icindeki isik panelden yansidigi zaman normalde kirmizi, yesil ve mavi suzmeler olur bunda mavi suzme yok benim okuyup anladigima gore panelde mavi piksel yok mavi rengi veren dogrudan aydinlatma onune konulan mavi renge sahip bir ara kat var 2 sene tv firmasinda calistim ama yine de tam olarak nasil oldugunu anlamadim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Simdi buna konsol almayi dusunuyorum gta 6 icin yakin zamanda, Dolby Atmos ve HDR da gayet basarili Apple TV 4K bagli film actin mi ve filme de destek varsa tum ozellikleri kokluyor tv zaten sinema deneyimi yaratiyor baya.

Son düzenleme:
Şu tv yi bilen varmı önerir misiniz nedir ne değildir buglanma vs varmı hızlı mı alınır mı ?
Aile bireylerine geçenlerde tcl 50c755 modelini aldım mini led oldukça memnunlar TCL panel üreticidir ve gerçekten fp ürünleri mevcut değerlendirileiblir.

Aile bireylerine geçenlerde tcl 50c755 modelini aldım mini led oldukça memnunlar TCL panel üreticidir ve gerçekten fp ürünleri mevcut değerlendirileiblir.
Servisi çok kötğ dedi vatan o yüzden almadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,372
Üyeler
184,778
Son üye
xfurqean
Geri