Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 604
merak ettim bende .Neden hangi ürünü kötü çıktı sizde yada eksileri neler ? bunları belirtip sonra alma yazın ben baktığımda çoğu yorumu olumlu
merak ettim bende .Neden hangi ürünü kötü çıktı sizde yada eksileri neler ? bunları belirtip sonra alma yazın ben baktığımda çoğu yorumu olumlu
Aldığım tüm kulaklıkları berbattı. Zaten müşteri hizmetleri 0. Paketi açılmamış ürünü bile iade almıyolar bazen. Kullandığım kulaklığın 6 ay sonra sol teki bozuldu. Evet ürünler ucuz ama kalite yerlerde. Yorumlara aldanıp al istersen. Benim gibi acı tecrübe edinirsinNeden hangi ürünü kötü çıktı sizde yada eksileri neler ? bunları belirtip sonra alma yazın ben baktığımda çoğu yorumu olumlu
Dostum ürünü belirtmiyorsun madem aldığın ürün kötü çıktı neden başka kulaklıklarını da aldın kusura bakma sadece yazı yazmak için yazıyor gibisin yorumun için saol.Aldığım tüm kulaklıkları berbattı. Zaten müşteri hizmetleri 0. Paketi açılmamış ürünü bile iade almıyolar bazen. Kullandığım kulaklığın 6 ay sonra sol teki bozuldu. Evet ürünler ucuz ama kalite yerlerde. Yorumlara aldanıp al istersen. Benim gibi acı tecrübe edinirsin
@enes.exe klavye hakkında yorum yapıcaksın sanmıştımDostum ürünü belirtmiyorsun madem aldığın ürün kötü çıktı neden başka kulaklıklarını da aldın kusura bakma sadece yazı yazmak için yazıyor gibisin yorumun için saol.
Klavyesinden banane bro genel anlamda markadan bahsediyorum sana@enes.exe klavye hakkında yorum yapıcaksın sanmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
KB900L modelinide kullanan var ise bilgilendirsin
Tamam birader yorumların sana kalsın okuduğunu anlama sorunu var sende boşverKlavyesinden banane bro genel anlamda markadan bahsediyorum sana
KB884L KB900L KB904L BUNLAR MÜQBu marka klavye önerir misiniz var mı kullanan ?
Sağolasın hocam bakacağım birazdanKB884L KB900L KB904L BUNLAR MÜQ
hop buyur dostum şuan mevcutta kb904l ve 900l ve 884l de kullandım bu arada@enes.exe klavye hakkında yorum yapıcaksın sanmıştım
KB900L modelinide kullanan var ise bilgilendirsin
zaten hocam maksadım klavyeleri nasıldır fiyatları F/P olarak iyi hani benim zaten beklentim 1500-2000 arası iyi verim alabilmekhop buyur dostum şuan mevcutta kb904l ve 900l ve 884l de kullandım bu arada
havitten fuxi h7 aldım beni sarmadı ama onun haricinde kablosuz şarj özellikli dijital saat bluetooth soundbar mouse klavye aldım onların kalite mükemmel diyebilirim. hele soundbar harika bence klavyeleride gayet iyi
Okuduğunu anlama sorunu olan sensin birader. Ben sana mı cevap yazmışım. İstediği yap al kullan banane ae. Ben sana markanın iyi bi marka olmadığını söyledim sadece. İstediğini yap gelipte abuk subuk konuşmaTamam birader yorumların sana kalsın okuduğunu anlama sorunu var sende boşver
markanın geneli kötü değil kulaklık olarak bende sevmedim kalitesiz geldi fuxi h7 ama diğer ürünleri gayet iyiOkuduğunu anlama sorunu olan sensin birader. Ben sana mı cevap yazmışım. İstediği yap al kullan banane ae. Ben sana markanın iyi bi marka olmadığını söyledim sadece. İstediğini yap gelipte abuk subuk konuşma
Kb884l happy hourda bulursan kaçırma inanılmaz güzelBu marka klavye önerir misiniz var mı kullanan ?