Havit marka klavye önerisi

Neden hangi ürünü kötü çıktı sizde yada eksileri neler ? bunları belirtip sonra alma yazın ben baktığımda çoğu yorumu olumlu
Aldığım tüm kulaklıkları berbattı. Zaten müşteri hizmetleri 0. Paketi açılmamış ürünü bile iade almıyolar bazen. Kullandığım kulaklığın 6 ay sonra sol teki bozuldu. Evet ürünler ucuz ama kalite yerlerde. Yorumlara aldanıp al istersen. Benim gibi acı tecrübe edinirsin

Aldığım tüm kulaklıkları berbattı. Zaten müşteri hizmetleri 0. Paketi açılmamış ürünü bile iade almıyolar bazen. Kullandığım kulaklığın 6 ay sonra sol teki bozuldu. Evet ürünler ucuz ama kalite yerlerde. Yorumlara aldanıp al istersen. Benim gibi acı tecrübe edinirsin
Dostum ürünü belirtmiyorsun madem aldığın ürün kötü çıktı neden başka kulaklıklarını da aldın kusura bakma sadece yazı yazmak için yazıyor gibisin yorumun için saol.

Dostum ürünü belirtmiyorsun madem aldığın ürün kötü çıktı neden başka kulaklıklarını da aldın kusura bakma sadece yazı yazmak için yazıyor gibisin yorumun için saol.
@enes.exe klavye hakkında yorum yapıcaksın sanmıştım :uzgunpeepo:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KB900L modelinide kullanan var ise bilgilendirsin

@enes.exe klavye hakkında yorum yapıcaksın sanmıştım :uzgunpeepo:

KB900L modelinide kullanan var ise bilgilendirsin
hop buyur dostum şuan mevcutta kb904l ve 900l ve 884l de kullandım bu arada

havitten fuxi h7 aldım beni sarmadı ama onun haricinde kablosuz şarj özellikli dijital saat bluetooth soundbar mouse klavye aldım onların kalite mükemmel diyebilirim. hele soundbar harika bence klavyeleride gayet iyi

hop buyur dostum şuan mevcutta kb904l ve 900l ve 884l de kullandım bu arada

havitten fuxi h7 aldım beni sarmadı ama onun haricinde kablosuz şarj özellikli dijital saat bluetooth soundbar mouse klavye aldım onların kalite mükemmel diyebilirim. hele soundbar harika bence klavyeleride gayet iyi
zaten hocam maksadım klavyeleri nasıldır fiyatları F/P olarak iyi hani benim zaten beklentim 1500-2000 arası iyi verim alabilmek

Tamam birader yorumların sana kalsın okuduğunu anlama sorunu var sende boşver
Okuduğunu anlama sorunu olan sensin birader. Ben sana mı cevap yazmışım. İstediği yap al kullan banane ae. Ben sana markanın iyi bi marka olmadığını söyledim sadece. İstediğini yap gelipte abuk subuk konuşma

Okuduğunu anlama sorunu olan sensin birader. Ben sana mı cevap yazmışım. İstediği yap al kullan banane ae. Ben sana markanın iyi bi marka olmadığını söyledim sadece. İstediğini yap gelipte abuk subuk konuşma
markanın geneli kötü değil kulaklık olarak bende sevmedim kalitesiz geldi fuxi h7 ama diğer ürünleri gayet iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,642
Üyeler
183,867
Son üye
ztcz
Geri