Havit marka klavye önerisi

hop buyur dostum şuan mevcutta kb904l ve 900l ve 884l de kullandım bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

havitten fuxi h7 aldım beni sarmadı ama onun haricinde kablosuz şarj özellikli dijital saat bluetooth soundbar mouse klavye aldım onların kalite mükemmel diyebilirim. hele soundbar harika bence klavyeleride gayet iyi
hangisi sence biri mekanik diğeri manyetik

Bütçen ne kadar bütçeni yazmadan öneri istiyorsun

Uygunsuz davranış
Okuduğunu anlama sorunu olan sensin birader. Ben sana mı cevap yazmışım. İstediği yap al kullan banane ae. Ben sana markanın iyi bi marka olmadığını söyledim sadece. İstediğini yap gelipte abuk subuk konuşma
Konuyla alakalı bir şey yazmıyorsun biz klavyeden bahsediyoruz sen kulaklık diyorsun net bir model vermiyorsun yazmak için yazıyorsun markanın kötü ürünleri olabilir ben markanın kullanılabilir klavyeleri hakkında kullanan insanlardan fikir almaya çalışıyorum ama sen alakasız bir şekilde markaya b!k atan bir FORUM NPC sin.

Konuyla alakalı bir şey yazmıyorsun biz klavyeden bahsediyoruz sen kulaklık diyorsun net bir model vermiyorsun yazmak için yazıyorsun markanın kötü ürünleri olabilir ben markanın kullanılabilir klavyeleri hakkında kullanan insanlardan fikir almaya çalışıyorum ama sen alakasız bir şekilde markaya b!k atan bir FORUM NPC sin.
Nasıl anlarsan👋

bütçe sıkıntım yok eğer performans olarak 1500-2000 civarı olan klavyeler kafi iyiyse yeterli benim için
Bunu al saçma sapan modellere bakma kablosuz 8k desteği var şarjı 8k olması dolayısıyla biraz hızlı bitiyor.

Kb884L de yok sanırım ama

evet bakalım indirimle kaça düşecek @drakathx arkadaş kullanmış geri bildirim yapar
Şuan elimde KB904L var gayet iyi hissiyat olarak ayrıca KB900L ye göre daha sessiz diye düşünüyorum KB900L tuş basımı daha sesliydi.

HAVIT KB890L modelini kullanıyorım gasket özellikli bir blue switch klavye. Gasket özelliği blue switch gibi switchlerin yüksek sesini hafifte olsa hafifletiyor. Yanlarda led ışıklar var. 5 RGB modu mevcut. Yedek ESC tuşu ve tuş çıkarma aparatı var. Ben memnunum.
Hocam klavyenin görüntüsünde türkçe harfler yok ama o tuşlara bastığımız zaman ğ ş ü gibi harfler mi çıkıyor yazı yazarken mesala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,680
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri