dertlerineymiş
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
SATA veri kablosunu kontrol edin. Temassızlık olabilir.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Sorun şu : var olmayan bir aygıt belirtildi hatası aldıktan sonra biçimlendirmeyi denedim ve sonuç bu. Napmam gerek hiç bilmiyorum![]()
hangisi acaba o kasayı ben montajlamadım da nasıl ulaşabilrimSATA veri kablosunu kontrol edin. Temassızlık olabilir.
SSD'ye bağlı olan kablolar. Anakart üzerinde sağ alt bölümlerde. Bir de SSD'nin bağlantısı var. Her ikisini de kontrol edin. Güç kablosunun takıldığından emin olun. Daha sonra fotoğraf atın bize.hangisi acaba o kasayı ben montajlamadım da nasıl ulaşabilrim
Şuan sıanva çalışıyorum ancak yarın halledebilirimSSD'ye bağlı olan kablolar. Anakart üzerinde sağ alt bölümlerde. Bir de SSD'nin bağlantısı var. Her ikisini de kontrol edin. Güç kablosunun takıldığından emin olun. Daha sonra fotoğraf atın bize.
@Emirhandkee hocam kablolarda bir sorun yok , aynı hatayı almaya devam ediyorum. Harfini değiştirdim yine de sorun çözülmedi. Ayrıca biçimlendirme yapamıyorum * var olmayan aygıt belirtildi* hatası aldığım içinSSD'ye bağlı olan kablolar. Anakart üzerinde sağ alt bölümlerde. Bir de SSD'nin bağlantısı var. Her ikisini de kontrol edin. Güç kablosunun takıldığından emin olun. Daha sonra fotoğraf atın bize.
SSD sorunlu o zaman. Değişim isteyin.@Emirhandkee hocam kablolarda bir sorun yok , aynı hatayı almaya devam ediyorum. Harfini değiştirdim yine de sorun çözülmedi. Ayrıca biçimlendirme yapamıyorum * var olmayan aygıt belirtildi* hatası aldığım için