TEAM MARKA SSD ALINIR MI?

BYzin

80+
Reaksiyon skoru
109
Arkadaşlar yakın bir zamanda Webtekno'nun Battle Silver adında ki sistemini almayı düşünüyorum. Sistem özelliklerine baktığımda SSD kısmında resimde belirttiğim gibi "TEAM GX1 480 GB DİSK" olduğunu gördüm. Bu SSD alınır mı? Adata markası gibi kronik sıkıntıları var mı? Memnun kalır mıyım? Cevaplarsanız sevinirim.

1585589865172.webp

Arkadaşlar yakın bir zamanda Webtekno'nun Battle Silver adında ki sistemini almayı düşünüyorum. Sistem özelliklerine baktığımda SSD kısmında resimde belirttiğim gibi "TEAM GX1 480 GB DİSK" olduğunu gördüm. Bu SSD alınır mı? Adata markası gibi kronik sıkıntıları var mı? Memnun kalır mıyım? Cevaplarsanız sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
4 4'lük bir SSD değil fakat alınabilir.

Alıntıyı görüntüle
Hocam almamışsın herhalde ama asla almanı önermem. Kronik sorunlu, Buradan ilgili konuya gidebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir ara araştırmıştım, güvenilir bir marka :)
Ramleri güzel ama bu modeli kronik sorunlu maalesef :(

Kingston tercih edin.

alınabilir iyi bir marka

İyi bir marka. Sadece bir modelinde kronik sorun var. Ve bazı insanlar bütün modelleri sorunlu sanıyorlar.

Geri