Neler Yeni

🔥İndirim Team Markalı Ssdlerde İndirim (İyi Fiyatlar)

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Orkun
Garanti için yurtdışına gönderme muhabbeti olursa bir tık sıkıntı gibi. Distribütörü varsa bilgi almak lazım aslında. Garantisi olsa en azından 2 sene kullanıp bir sorun dahilinde değişim imkanımız olurdu.
Doğru diyorsun. Baktım var mı diye
1687272644270.png

Oksid Bilişim diye bir şirket gözüküyor distribütör olarak. Bu şirket haricinde E ticaret iş ortağı olarak Hepsiburada ve İncehesap gözüküyor.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Orkun
HB Premium var bende 15 TL oradan gelse+5 TL kazı kazan naystan gelse 430 TL oluyor. Nays kazı kazandan şansa yüksek çıkarsa 420'ye gelebilir. Alınır mı? Windows kuracağım.
Yukarıdaki yorumları oku dostum ondan sonra almaya karar ver. SSD ler alınır ama Hepsiburada tarafında garantide sıkıntı var.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Orkun
Okudum da garanti konusunda pek sıkıntı olur mu ki? Bence garanti ile pek işim olmaz. SSD sonuçta.
Sizden kaynaklanmayan bir sorun yaşarsanız SSD yi çöpe atarsınız. Bir sorun varsa üretim aşamasında vs. yapılan bir hata vs. 2 yıl garanti sürecinde zaten belli oluyor sorun olup olmadığı.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Okudum da garanti konusunda pek sıkıntı olur mu ki? Bence garanti ile pek işim olmaz. SSD sonuçta.
Sağlığının düştüğünü farzedelim. Garanti olunca birebir değişim sağlıyor çoğu marka. Garantisi olursa 2 sene kullanır bitmeden 1-2 ay önce gönderir yenilersin. 2 ay bu konuda sıkıntı. Bir şey olursa elinde kalacak.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Orkun
Örnek verebilir misiniz nasıl bir hata yaşayabilirim? PC hiç açılmaz gibi vs. mi?

Sağlığının düştüğünü farzedelim. Garanti olunca birebir değişim sağlıyor çoğu marka. Garantisi olursa 2 sene kullanır bitmeden 1-2 ay önce gönderir yenilersin. 2 ay bu konuda sıkıntı. Bir şey olursa elinde kalacak.
@bythmn cevabını vermiş zaten. Bu tarz sorunlar yaşayıp mağdur olmaman için garanti var.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Orkun
Oksid Bilişim ile de görüştüm. Bizim ithal etmediğimiz ürünler ise Team Group tarafından garantisi bulunmaz dendi. Yarın sabah gelecek kargodan 1TB CX2 Sata modeli. Kutunun içerisinden Oksid Bilişim garanti kağıdı çıkması gerekiyormuş Team tarafından garantisi olabilmesi için. Çıkmıyorsa garanti yokmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

James Donkey gibi bir marka değil dimi?
Uzun vadede bozulur mu yani?
Eski bir marka James Donkey gibi çin işi değil ürünleri. Sağlam olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar stok kalmaz falan almak istiyorsanız alın. Garanti süresi netleştiğinde eğer dedikleri gibi 2 ay garantisi varsa. İsteyen iade eder isteyen kullanmaya devam eder size kalmış.

100 TL farkla daha iyisi varsa onu alalım bekleyip o zaman. Tavsiyeniz var mı anakartımla uyumlu? 500 GB, 500 TL civarı. Sorunsuza yakın SSD olsun yeter. Zaten PC ile SSD'yi çok zorlamıyacağım, oyun oynarken ne kadar zarar gelebilir ki.

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
alınmaması gereken modellerden.1-2 ay sonra başınız ağrıyabilir performans vb konularda.
Hocam ben yaklaşık 9 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Ssd sağlığı hala %100. Hatta okuma-yazma hızı da gayet iyi. Bu hızları alıyorum:

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-06-16 115347.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-16 115347.png
    58.9 KB · Hit: 56
Top Bottom