Neler Yeni

🔥İndirim Team Markalı Ssdlerde İndirim (İyi Fiyatlar)

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Evet aldım. 1TB SATA olandan.

Yukarıda bilgi verdim ama tekrar yazayım. Hepsiburada garanti konusunda net bir cevap veremiyor. Dün aradığım da 2 ay demişlerdi. Şimdi CX2 1TB stok bittiğinden satıştan kaldırılmış. Bilgi görüntüleyemiyoruz araştırılması için talep açıyorum dediler. Ve garanti konusunda da görüştüğüm temsilci kutunun içerisinden garanti kağıdı çıkması gerekiyor falan dedi. Yani müşteri hizmetleri de ürün sayfasında ne yazıyorsa onu bize aktarıyorlar.

Talebim şuan açık sonuçlanınca onu da buraya yazarım.

SSD sabah geldi kargodan. Kutusunu açıp Oksid Bilişim ile görüştüm. Seri no ile sorgulama yaptı. 3 Yıl garantisi gözüktüğünü söyledi.

Ben bilgisayar a taktım kullanıyorum. Sizler de alabilirsiniz ama SSD üzerinde yazan seri no ile garantisini sorgulatmanızı tavsiye ederim.
Kardeş test etme şansın var mı ?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Kardeş test etme şansın var mı ?
Test etme derken disk sağlığı ve hız testi diyorsan CX2 1TB aldım.

Testini yaptım sağlık %100, çalışma saati 0, 6 kere çalıştırılmış gözüküyordu.

1687363157454.png

Son düzenleme:

Ysuflix

80+ Gold
Evet aldım. 1TB SATA olandan.

Yukarıda bilgi verdim ama tekrar yazayım. Hepsiburada garanti konusunda net bir cevap veremiyor. Dün aradığım da 2 ay demişlerdi. Şimdi CX2 1TB stok bittiğinden satıştan kaldırılmış. Bilgi görüntüleyemiyoruz araştırılması için talep açıyorum dediler. Ve garanti konusunda da görüştüğüm temsilci kutunun içerisinden garanti kağıdı çıkması gerekiyor falan dedi. Yani müşteri hizmetleri de ürün sayfasında ne yazıyorsa onu bize aktarıyorlar.

Talebim şuan açık sonuçlanınca onu da buraya yazarım.

SSD sabah geldi kargodan. Kutusunu açıp Oksid Bilişim ile görüştüm. Seri no ile sorgulama yaptı. 3 Yıl garantisi gözüktüğünü söyledi.

Ben bilgisayar a taktım kullanıyorum. Sizler de alabilirsiniz ama SSD üzerinde yazan seri no ile garantisini sorgulatmanızı tavsiye ederim.
tamam hocam sağolun

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Doğan gelişigüzel
1 tb kalmamıs sanırım sata olarak :( kaçırdık

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Umut Şener
Ürün açıklamalarına o şekilde yazmışlar. Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüştüğümde yazdığım şekilde aktardılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Team SSD iyidir. Arkadaşıma da 1TB Sata M.2 den aldırmıştım. 2 sene hiçbir sorun olmadan kullandı. Yazma ömürleri ve garantisi de fena sayılmaz.
Ama bu Hepsiburada da garanti süresi sıkıntı.
Merhaba hocam ssdyi doldurup tekrar test edebilir misiniz cx1 versiyonlarda doluyken hızlar çok düşüyormuş diye duydum

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Cem
1tb m2 olan modeli aldım 969tl birde nays düsecek güzel banada yeter sagolun.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Merhaba hocam ssdyi doldurup tekrar test edebilir misiniz cx1 versiyonlarda doluyken hızlar çok düşüyormuş diye duydum
Valla SSD ye dolduracak veri yok bilgisayarda. Stok mevcutsa almayı düşünüyorsan al geç bence. 1TB için 800TL bedava.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Cem

tlc imiş,100 dolar fiyatı varmış kontrolcüde varmış bence m2 olan versiyon oldukca iyi ,işimizi görür..

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
anakart h610m-h 2. bir yuva olsa alacağımda tek ssd yuvası var.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
Valla SSD ye dolduracak veri yok bilgisayarda. Stok mevcutsa almayı düşünüyorsan al geç bence. 1TB için 800TL bedava.
Gece 1 stok vardı yapistirdim. 800 idi naysla aldım :blobdance:

mrsanane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
cagribaskan
Ürün geldi takıp test ettim hızlar resimde ki gibidir.
ssd hız test.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom