Neler Yeni

Team T-Create Classic PCIE 3.0 Alınır mı?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
Yunus Şahin
Oyun depolamaktan başka hiçbir şey için kullanmayacağım. O yüzden DRAM'li olması veya başka bir şey olması çok da önemli değil sanırım. Boyutu büyük olması yeterli. Sadece oyunlardaki yükleme ekranlarını beklememek için gereksiz yere çok para bayılmamak istiyorum. İkinci el de bu ürünü daha uyguna buldum. 2 TB olarak daha da uygunu yok ki gibi bir şey. Alınır mı, değer mi acaba?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Bende bakıyorum iyi bir ssd midir alınır mı?.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. elde 2800 e buldum %98 sağlığında alınır mı? ?
1739483929237.png

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
Yunus Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tam bir inceleme bulamadım ama üreticiler için diye söyleniyor. Harici bir inceleme yok ki gibi bir şey. Bende sadece oyun depolayacağım için olabilir diye tahmin ediyorum.

Mesaj otomatik birleştirildi:

2. elde 2800 e buldum %98 sağlığında alınır mı? ?
Alıntıyı görüntüle

Benim bulduğum da bu işte. :D Alasım var bazen de gerek yok diyip vaz geçiyorum. Geçen bir oyun oynarken HDD üzerinden çok sorun yaşıyordum. SSD'ye taşıdım çok iyi performans vermeye başladı. Bu yüzden böyle bir arayışa girdim. Değer mi bilemedim.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Tam bir inceleme bulamadım ama üreticiler için diye söyleniyor. Harici bir inceleme yok ki gibi bir şey. Bende sadece oyun depolayacağım için olabilir diye tahmin ediyorum.

Benim bulduğum da bu işte. :D Alasım var bazen de gerek yok diyip vaz geçiyorum. Geçen bir oyun oynarken HDD üzerinden çok sorun yaşıyordum. SSD'ye taşıdım çok iyi performans vermeye başladı. Bu yüzden böyle bir arayışa girdim. Değer mi bilemedim.
aklıma yattı. aynı şehirdeyiz belki alırım. marka güvenilir mi? onu bilemedim sadece.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
Yunus Şahin
aklıma yattı. aynı şehirdeyiz belki alırım. marka güvenilir mi? onu bilemedim sadece.

Sanırım güvenilir. Sizde depolama için alacaksanız olabilir. Önemli bilgileri yine koymazsınız içine .

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Sanırım güvenilir. Sizde depolama için alacaksanız olabilir. Önemli bilgileri yine koymazsınız içine .
önemli bilgiler koymayacağım. Önemli dosyalarım için 128gb usb kullanıyorum. Doğru düzgün oyun bile oynayamıyorum. 1 oyun için 1 oyun siliyorum. Bıktım.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
Yunus Şahin
önemli bilgiler koymayacağım. Önemli dosyalarım için 128gb usb kullanıyorum. Doğru düzgün oyun bile oynayamıyorum. 1 oyun için 1 oyun siliyorum. Bıktım.

Büyük oyunlar bile oldu artık 100GB. Ragnarök 175GB, Wukong 130GB. İki oyunda zaten neredeyse üçte biri gidiyor. :D Oyun yedeklemek için mantıklı gibi.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Büyük oyunlar bile oldu artık 100GB. Ragnarök 175GB, Wukong 130GB. İki oyunda zaten neredeyse üçte biri gidiyor. :D Oyun yedeklemek için mantıklı gibi.
Satıcı ile görüştüm. Satılıkmış son fiyat dedi. Faturalı 1 ay kullanmış %98 sağlık. Hepsiburada garantili. Alacak gibiyim. Maaşda yattı :D

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
Yunus Şahin
Satıcı ile görüştüm. Satılıkmış son fiyat dedi. Faturalı 1 ay kullanmış %98 sağlık. Hepsiburada garantili. Alacak gibiyim. Maaşda yattı :D

5 gündür benim favori de duruyordu. Gidip geliyordum alayım almayım diye. Siz alacaksanız hayırlı olsun şimdiden. :D

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

KasapBey

80+ Silver
Dahası