MovesLikeJaggeR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 704
12400f takacağım da siyah sisteme bende kötü durur düşüncesindeyim siyahı yok mu kiBence kötü durur ama fiyatı ucuz.Soğutma için alınır.
12400f takacağım da siyah sisteme bende kötü durur düşüncesindeyim siyahı yok mu kiBence kötü durur ama fiyatı ucuz.Soğutma için alınır.
Overclock yapmayacaksan bence gerek yok sıvı soğutmaya.bendede 5600 var 1 k bandinda hava sogutma mi almaliyim bunu mu acaba ve oc falan yapilir mi bunu alsam yada hava sogutma ile yapilirmi ?
anakartim A520m plus tuf gaming islemci oc yapilirmi bu anakart ile acaba 5600 e yoksa hava sogutma alicam hic ugrasmayipOverclock yapmayacaksan bence gerek yok sıvı soğutmaya.
Yapılmaz, direkt hava soğutma al hocam.anakartim A520m plus tuf gaming islemci oc yapilirmi bu anakart ile acaba 5600 e yoksa hava sogutma alicam hic ugrasmayip
teşekkürler reis varmı sessiz calisan fp hava sogutma aklinda varsa soylermisinYapılmaz, direkt hava soğutma al hocam.
hocam sipariş çıktım da termal macun çıkıyor mu? Birde sıvı soğutma için sıvı soğutma suyu lazımmış 3 yıl önce 2.el kasa alırken sıvı soğutmalı adam yanında 1 litre sıvı soğutma suyu verdi. Bunda çıkıyor mu suyu içinde?2099 TL ye alacağınız en iyi soğutuculardan biri. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
Kupon + nays için n11 linki.
![]()
Team T-Force SIREN GD240E 240MM Beyaz ARGB AIO Soğutucu (TB120602) Fiyatları ve Özellikleri
Team T-Force SIREN GD240E 240MM Beyaz ARGB AIO Soğutucu (TB120602) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Tier list linki var mı?2100 TL nin alacağı rn iyi şey olabilir. A Tier'de yer alıyor taş gibi model yapışın.
Tier list linki var mı?
linustechtips.com