Neler Yeni

Teamforce cl19 ram

Mr Gmsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Ekrem Gümüşsoy
Merhaba abiler ben el captain alıcam ama bu cl19 gözümü biraz korkuttu bu CL 19 U Da birkaç voltaj arttırmaya cl16 yapmıştı el captain alırsak ramler CL 16 değerinde i gelicek. Bide sizce 300 TL daha fazla verip xfx in 3 FANLI ekran kartını mı almalıyım. Son soru CL nedir ne işeyarar

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Merhaba abiler ben el captain alıcam ama bu cl19 gözümü biraz korkuttu bu CL 19 U Da birkaç voltaj arttırmaya cl16 yapmıştı el captain alırsak ramler CL 16 değerinde i gelicek. Bide sizce 300 TL daha fazla verip xfx in 3 FANLI ekran kartını mı almalıyım. Son soru CL nedir ne işeyarar
Hocam bildiğim kadarını ve anladığım kadarını anlatayım...
OC ile 3600mhz CL16 değerinde kullanabilirsiniz ve bunun için kendiniz OC yapmanız gerek bende daha öncesinde post açmıştım ve bana söylenen şeyde ramleri OC yapmak çokta zor bir şey değil. Ramler CL16 değerinde gelmeyecek çünkü OC gerektirdiği için bunu kendinizin yapması gerek. Eğer aynı model kartsa çokta para harcamaya gerek yok bence ama elimde param var ekran kartım çok ısınmasın derseniz alabilirsiniz. CL gecikme hızı diye biliyorum.
Umarım yardımım dokunmuştur eğer yanlışım varsa bilen arkadaşlar beni düzeltsin hayırlı sahurlar...

Mr Gmsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Ekrem Gümüşsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bildiğim kadarını ve anladığım kadarını anlatayım...
OC ile 3600mhz CL16 değerinde kullanabilirsiniz ve bunun için kendiniz OC yapmanız gerek bende daha öncesinde post açmıştım ve bana söylenen şeyde ramleri OC yapmak çokta zor bir şey değil. Ramler CL16 değerinde gelmeyecek çünkü OC gerektirdiği için bunu kendinizin yapması gerek. Eğer aynı model kartsa çokta para harcamaya gerek yok bence ama elimde param var ekran kartım çok ısınmasın derseniz alabilirsiniz. CL gecikme hızı diye biliyorum.
Umarım yardımım dokunmuştur eğer yanlışım varsa bilen arkadaşlar beni düzeltsin hayırlı sahurlar...
Saolasın hocam teşekkür ederim ben performanslarına baktım az önce ama 2 FANLI fiyatına göre daha performanslı oluyormuş ve ısınma değerleride biribirne yakın tabii 3 FANLI Bi tık üstte ama 2 FANLI olanda gayet iyi soğutuyor 300 TL'ye 3600x e yükseltirim daha mantıklı olur zaten işlemci çok güçlü belkide ileride Bi rtx alıp takarım saolasın hocam hayırlı sahurlar ANAKART OLARAK ASUS PRİME B450M-K İLE DEĞİŞTİRDİM BUNADA OVERCLOCK YAPABİLİRMİYİM?

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Saolasın hocam teşekkür ederim ben performanslarına baktım az önce ama 2 FANLI fiyatına göre daha performanslı oluyormuş ve ısınma değerleride biribirne yakın tabii 3 FANLI Bi tık üstte ama 2 FANLI olanda gayet iyi soğutuyor 300 TL'ye 3600x e yükseltirim daha mantıklı olur zaten işlemci çok güçlü belkide ileride Bi rtx alıp takarım saolasın hocam hayırlı sahurlar ANAKART OLARAK Asus PRİME B450M-K İLE DEĞİŞTİRDİM BUNADA OVERCLOCK YAPABİLİRMİYİM?
O anakartta OC yapılabilir mi bilmiyorum hocam araştırmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mert
Sorun yok al dolar 7 04 oldu zam gelmesi an meselesi benden demesi bende aldım bekliyorum

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
Oc yaparak cl16 yapabilirsin. 5600xt 3 fanlı modeliyle 2 fanlı modeli arasında o kadar fark yok bence alma raw 2 de gayet güçlü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,792
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom