❌İndirim Bitti! TEBİLON BAHAR FIRSATLARI

alınır mı acil cevap verin lütfen :D

şu an sistemde bunlar takılı fakat oc potansiyeli yok gibi çipi belli değil o yüzden o attığımı alıp bunları satmayı düşünüyorum mantıklı mı

şu an sistemde bunlar takılı fakat oc potansiyeli yok gibi çipi belli değil o yüzden o attığımı alıp bunları satmayı düşünüyorum mantıklı mı
Düzgün çalışıyorsa bence hiç girişme. Chipleri neymiş baktın mı Typhoon burner ile.

1.png

belli değil ki bakmıştık valla aldım crucial bellekleri elimdeki pnyleri satabilirsem onları kullanıcam satamazsam iade ederim diye düşünüyorum

Siteyi hayatımda hiç duymamıştım ve görmemiştim bilgi verdiğiniz için çok sağolun

İndirimli halleri bile olması gerekenden fazla.

Sen bilirsin bilemedim. Eğer kendininkileri iyi fiyata satabiliyorsan Crucialları alabilirsin OC potansiyeli gayet iyi. Lakin OC yapman gerekiyor mu gerçekten. Hobi olarak yapacaksan denemek istiyorum diyorsan o ayrı.
benim anakart 5500 mhz destekliyor crucial bellekler ile maksimum ne kadar oc yapabilirim bilgin var mı

İndirim :D
Bu arada diğer ürünlerde de indirimin i harfi yok.

Firma daha çok gel sana bindireyim yapmış. Bununla ilgili karar alınmamış mıydı? İndirim niyetine fiyatları 2 katına çekmişler. :D

"İndirim" ekini "Bindirim" olarak değiştirilme ihtimali var mıdır? :D

İndirim :D

Firma daha çok gel sana bindireyim yapmış. Bununla ilgili karar alınmamış mıydı? İndirim niyetine fiyatları 2 katına çekmişler. :D
İndirim bitince atman komikmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,262
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri