Öneri Tebilon Tebigame 999 TL Toplama Sistem 2.Sistem 1.Sifre Yayinda

Umarım av peşinde para kovalayan adamlara değilde parası olmadığı için PC alamayan insanlara çıkar
Hiç öyle olmuyor, tebigame kazanan 3 kişiye rast geldim hepsi al satcı çıktı :D birisi kulaklık kazandı, ihtiyacım yoktu neyse falan dedi, diğeri klavye kazandı, 2 gün sonra o klavyeyi satışa koymuş olduğunu gördüm xD. Dünya adaleti yok cidden.

İçindeki ram ssdyi söküp kullanmak için alınabilir ama ben uğraşmayacam umarım ihtiyacı olan biri alır

Al sat için alınır mi ? Patatesten hallice pcm var, 1000tl kâr etsem ilerki pc için paranın 1/15i birikmiş olur.

İnsan bi gtx 1650 felan takardı la kalitenin düştüğü seviyeye gel ps5ten bu sisteme 😀

Daha yenilerde 2.el olarak x5460,p45,8gb dual channel ram, hd5850 ile pc topladım 1k tuttu.
4.2ghz ile cs valoda 100 fps oynuyordum, hatta 35-40fps pubg bile açıyordu.

Al sat için alınır mi ? Patatesten hallice pcm var, 1000tl kâr etsem ilerki pc için paranın 1/15i birikmiş olur.
rahat en az 1700-1800 eder bu. daha pahaliya bile satabilirsin belki. bence al sat icinde alinir.

keşke fiyatı 2- 2,5 k olsaydı da ekran kartı ve adam gibi bi işlemci olsaydı

Bu arada ilf sifre icin paylasim yapmislar
Screenshot_20220822-232315_Instagram.jpg

kartta 700tl para varmış arkadaşlar şimdi fark ettim, ben elendim :D Eba canavarı almak için 30tane sayfaya girilir mi bilmem. Ben kuaklık için bu çileyi çekmiştim cougar kulaklık için, ürün resimlerinin en altına minicik bir yere gizlemişlerdi. Tabi kazanamadım :D

Geri